Ayahuasca ceremonie

Ayahuasca Ceremonie

Ayahuasca wordt door indianenstammen in krachtige en helende  rituelen gebruikt in de Amazone regenwouden van Zuid- Amerika. Wanneer het gebruik is aangevangen, weet men niet. De traditie is zeker een paar duizend jaar oud. Inmiddels is het traditionele gebruik in Zuid Amerika verspreid van Ecuador in het westen en de Orinoco in het noorden tot aan Paraguay in het Zuidoosten maar ook worden er hedendaags in Europa veel ceremonies met ayahuasca gehouden.


Bij de Iboga-Farm (Zeeuws Vlaanderen - dicht bij België) werken we met diverse Ayahuasca brouwsels, die de psycho actieve stof dimethaltryptamine (DMT) bevatten gecombineerd met een MAO- remmer die Harmine/ Harmaline bevat.


De combinatie van deze twee stoffen staat garant voor een zeer sterk actief brouwsel met een stevige bewustzijnsveranderende werking.


Ayahuasca is de verzamelnaam voor een groep plantenbrouwsels die MAO- remmers bevatten. Een combinatie van verschillende planten soorten die diverse indole alkaloïden bevatten waaronder de psycho actieve stof D.M.T.


Woont u in Belgie en bent u geïnteresseerd in een Ayahuasca ceremonie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via telefoon, email of Facebook.meer mbt Ayahuasca ceremonie

Informatie

Tarief

De Ayahuasca ceremonies starten op vrijdag en zaterdag om 18u en duren tot de volgende dag 12u.


Kijk hier voor de beschikbaarheid.


Bij vragen of interesse in een meerdaagse ceremonie, neem dan svp contact met ons op.


De Ayahuasca ceremonie wordt op onze eigen locatie gegeven.

De prijs van een Ayahuasca ceremonie is

€ 150,-De Ayahuasca ceremonie is exclusief:


Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 43 57 79 31

Aanmelden

Ayahuasa ceremonie

Ayahuasca brengt een geleidelijk maar steeds sterker wordende bewustzijnsverandering teweeg. Waarbij totale overgave van je verlangt wordt, als je jezelf overgeeft aan de intense beleving die je zult verkrijgen.


Dan zal moeder Ayahuasca je meenemen naar het land zonder barricades daar waar de inzichten voor je zullen open vouwen en het mystieke zich zal openbaren in een schouwspel van visioenen en complexe patronen.


Afhankelijk van jouw persoonlijke intenties zal moeder Ayahuasca je het inzicht geven die al die tijd voor je verborgen lag en samen met haar wijsheid zal je tot diepgaande oplossingen komen die voorheen onmogelijk bleken. Ook is het mogelijk dat er een diepe rust ervaren kan worden.


Een cosmetische acceptatie van de normaal zo chaotische complexiteit van de door ons waarneembare realiteit wordt dan als liefde gezien en geaccepteerd.


Kortom van moeder Ayahuasca is nog een hoop te leren of het nou je eerste keer  of 10e keer is, ze zal je elke keer weer iets nieuws leren over jou en je plaats in de kosmos waardoor persoonlijke groei, innerlijke kracht en liefde zal blijven ontwikkelen.


Zodat je na elke ervaring met moeder Ayahuasca vol inspiratie ,liefde en kracht weer huiswaarts kunt keren en dit als een verbeterde versie van jezelf.

Het is van belang dat je je volledig op je gemak voelt zowel voor als tijdens de Ayahuasca ceremonie.


Daarom zorgen wij, het team van de Iboga-Farm die uitsluitend uit professionele ervaringsdeskundige begeleiding bestaat voor een ontspannen huiselijke sfeer zodat ieder zich op zijn gemak en thuis voelt.


Want ook bij Ayahuasca is de set en setting van groot belang om zo goed mogelijk je ervaring in te kunnen gaan.


Als je bij ons aangekomen bent, vaak na een lange reis en je bent, wat overigens volledig te begrijpen is toch wat gespannen en vermoeid, dan hoeft dat totaal geen probleem te zijn voor je verdere proces met moeder Ayahuasca want na een rustgevend bakje thee is er genoeg tijd om even lekker tot rust te komen in onze knusse accommodatie alvorens we van start gaan met de ceremonie.


Onze ceremonies worden uitsluitend gehouden in kleine groepjes van 6 tot 8 deelnemers per ceremonie zodat je proces en zorg volledig tot zijn recht komt en je zo het maximale uit de ceremonie kunt halen.

De ceremonie is zo opgezet dat deze voor een brede groep belangstellenden bereikbaar is. Het is namelijk dat zo'n beetje elke laag van de bevolking geroepen kan worden door moeder Ayahuasca dus de individuele achtergronden van de deelnemers zijn daarom vaak divers.


Vandaar is de ceremonie zo opgezet dat het voor ieder een goed gevoel zal geven wat je beweegredenen of intenties ook mogen zijn want bij de Iboga-Farm bieden we persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen.


Nadat je helemaal lekker tot rust gekomen bent en kennis hebben gemaakt met ons en de deelnemers, zullen we eerst van start gaan met een korte wandeling door het mooie polderlandschap waar de Iboga-Farm gelegen ligt zodat we even lekker kunnen uitwaaien en voor de laatste keer even de benen kunnen strekken.


Bij terugkomst zal de ceremonie van start gaan. We zullen beginnen met de intentie bespreking. Dit is een belangrijk onderdeel in de ceremonie omdat het van belang is om voor je zelf goed zuiver te hebben met wat voor intenties (doelen) je de ceremonie in gaat. Zodat je het maximale uit je reis kunt halen.


De intenties mogen uitgesproken worden in de groep en/of symbolisch in de vorm van een offer of talisman op het altaar gelegd  worden zodat het je intenties gedurende de ceremonie kracht bij zet. Dit is uiteraard niet verplicht maar wel aan te raden.


Als de intenties besproken zijn gaan we over tot drinken van de Ayahuasca. We zetten de innerlijke reis voort in de (stille) ceremonie ruimte waar je onder het genot van serene meditatieve klanken je reis wordt in gedragen.


Er zal te allen tijde begeleiding aanwezig zijn in de ceremonie ruimte die er voor garant staat dat ieder zo comfortabel mogelijk zijn of haar proces doorgaat. Dit doen de begeleider(s) door stil aanwezig te zijn en hulp te bieden waar die nodig is.


Ayahuasca is een innerlijke en persoonlijk diep reinigend proces die ieder op zijn of haar manier doormaakt. Daar zijn wij, het team, dan ook zeer bewust van en zullen er alles aan doen je de setting te geven die je nodig hebt op dat moment. Er zal meerdere keren Ayahuasca geschonken worden. Indien dat voor jou nodig is heb je gewoon de mogelijkheid om meerdere keren te drinken zodat de hoeveelheid afgestemd is op jouw persoonlijke behoefte.


Ook is het mogelijk om tijdens de ceremonie de (stille) ceremonie ruimte te verlaten zodat u in een daarvoor ingerichte ruimte kunt praten of bewegen zonder dat het de andere stoort in hun proces.


Omdat we een vrije beleving van jouw Ayahuasca ervaring erg belangrijk vinden. Als de ceremonie voorbij is heeft ieder de gelegenheid om lekker te gaan eten en drinken.


Ook is het rond deze tijd fijn voor sommigen om al wat over hun ervaring te praten. Voor mensen die daar geen behoefte aan hebben blijft de stille ruimte gereserveerd voor rust en slaap zodat ieder met een goed gevoel uit zijn of haar reis kan ontwaken.


Na de ceremonie kan je rustig de nacht door slapen zodat je de volgende dag weer helemaal uitgerust en helder bent en op een


verantwoordelijke manier weer huiswaarts kunt gaan, terug kijkend op een unieke ervaring hier bij ons op de Iboga-Farm.


Voor degenen die een meerdaagse ceremonie hebben geboekt staat de dag na de eerste ceremonie in het teken van rust en reflectie zodat je weer helemaal klaar bent voor de volgende sessie.


Wij hopen dat we je met deze informatie een zo duidelijk mogelijk beeld hebben gegeven over hoe wij hier op de Iboga-Farm te werk gaan.


Mocht het zo zijn dat er toch iets niet helemaal duidelijk is of heb je gewoon nog behoefte aan meer informatie omtrent ons centrum of over de ceremonies op zich, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat wij aan je vragen gehoor kunnen geven.Met veel liefde en licht team van Iboga-Farmiboga-farm Ayahuasca  ceremonies België - Vlaanderen België - Vlaanderen ieder weekend  verschillende ceremonies Wil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkheden Voor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons