Home
  • Pure Ibogaine
  • Ta Extractie
  • Rootbark

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Home Ceremonies Outreach Gastenboek Wie zijn wij Agenda Prijslijst Contact
Retreat weekend bij Iboga-farm

Wat kunnen wij van Iboga-Farm

voor jou betekenen?

Stop met roken


Ieder mens is anders. Maar Iboga heeft wereldwijd goede resultaten als het gaat om stoppen met roken. Iboga-Farm biedt u een ceremonie van 3 dagen (vaak succesvol).

Persoonlijke ontwikkeling


Op een (meestal) liefdevolle manier jezelf leren kennen met Iboga. Het helpt je inzicht te geven in jouw leven.

Verslaafd aan marihuana?


Niet alleen voor de doorsnee roker kan Iboga helpen, ook voor de blowers kan het een goede manier om deze verslaving achter zich te kunnen laten.

Leef jij in angst?


Iboga kan uitstekend helpen tegen angst. Het kan je helpen om deze te overwinnen om vervolgens weer in harmonie te kunnen leven.

Verbreek patronen


Roken is een mooi voorbeeld. Iboga kan je helpen realiseren dat het loslaten van zo'n verslaving makkelijk kan vanuit de eigen wilskracht.

Spirituele groei


Transformeer. Laat het hier en nu los en kom tot in een hoger bewustzijn. Vind innerlijke vrede. Aard lichaam en geest.

Boost & stimulans


Met gebruik van Kambo kunnen er positieve resultaten behaald worden bij het aanpakken van diverse zaken zoals; allergieën, maag.darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes etc.

Stress & depressie


Het komt steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel word. Iboga kan je helpen hiermee om te gaan.

ADD, ADHD & OCD


Iboga herstelt de balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iboga kan uitstekend helpen bij bovengenoemde facetten.

Verslavingen


Het is niet gek dat er tegenwoordig veel gezocht wordt naar alternatieven. De aarde voorziet ons van alle mogelijkheden en ingrediënten. Iboga heeft ook een sterke krachtige werking.

Ayahuasa ceremonie

Afhankelijk van jouw persoonlijke intenties zal moeder Ayahuasca je het inzicht geven die al die tijd voor je verborgen lag en samen met haar wijsheid zal je tot diepgaande oplossingen komen die voorheen onmogelijk bleken. Ook is het mogelijk dat er een diepe rust ervaren kan worden.


Een cosmetische acceptatie van de normaal zo chaotische complexiteit van de door ons waarneembare realiteit wordt dan als liefde gezien en geaccepteerd.

Kortom van moeder Ayahuasca is nog een hoop te leren of het nou je eerste keer  of 10 keer is, ze zal je elke keer weer iets nieuws leren over jou en je plaats in de kosmos waardoor persoonlijke groei, innerlijke kracht en liefde zal blijven ontwikkelen.


Zodat je na elke ervaring met moeder Ayahuasca vol inspiratie ,liefde en kracht weer huiswaarts kunt keren en dit als een verbeterde versie van jezelf.

Ayahuasca brengt een geleidelijk maar steeds sterker wordende bewustzijnsverandering teweeg. Waarbij totale overgave van je verlangt wordt, als je jezelf overgeeft aan de intense beleving die je zult verkrijgen.


Dan zal moeder Ayahuasca je meenemen naar het land zonder barricades daar waar de inzichten voor je zullen open vouwen en het mystieke zich zal openbaren in een schouwspel van visioenen en complexe patronen.

Informatie

Tarief

Ayahuasca Ceremonie

De Ayahuasca ceremonies starten op vrijdag en zaterdag om 18u en duren tot de volgende dag 12u.


Kijk hiernaast op de agenda voor de beschikbaarheid. Bij vragen of interesse in een meerdaagse ceremonie, neem dan svp contact met ons op.


De Ayahuasca ceremonie wordt op onze eigen locatie gegeven.

Ayahuasca is de verzamelnaam voor een groep plantenbrouwsels die MAO- remmers bevatten. Een combinatie van verschillende planten soorten die diverse indole alkaloïden bevatten waaronder de psycho actieve stof D.M.T.


De naam Ayahuasca is afkomstig uit de taal van de Quichua  en kan vertaald worden als “de slingerplant van de ziel”. In het Quechua betekend Aya, dode, voorvader of ziel; huasca betekent touw of liaan, vernoemd naar de lianensoort Banisteriopsis, caapi, een hoofdbestanddeel in 1 van de vele verschillende Ayahuasca brouwsels die er zijn.


Ayahuasca wordt door indianenstammen in krachtige en helende  rituelen gebruikt in de Amazone regenwouden van Zuid- Amerika. Wanneer het gebruik is aangevangen, weet men niet. De traditie is zeker een paar duizend jaar oud. Inmiddels is het traditionele gebruik in Zuid Amerika verspreid van Ecuador in het westen en de Orinoco in het noorden tot aan Paraguay in het Zuidoosten maar ook worden er hedendaags in Europa veel ceremonies met ayahuasca gehouden.


Bij de Iboga-Farm (Nederland) werken we met diverse Ayahuasca brouwsels, die de psycho actieve stof dimethaltryptamine (DMT) bevatten gecombineerd met een MAO- remmer die Harmine/ Harmaline bevat.


De combinatie van deze twee stoffen staat garant voor een zeer sterk actief brouwsel met een stevige bewustzijnsveranderende werking.De prijs van een Ayahuasca ceremonie is

€ 175,-De Ayahuasca ceremonie is inclusief:


Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

Agenda

Aanmelden

Nadat je helemaal lekker tot rust gekomen bent en kennis hebben gemaakt met ons en de deelnemers, zullen we eerst van start gaan met een korte wandeling door het mooie polderlandschap waar de Iboga-Farm gelegen ligt zodat we even lekker kunnen uitwaaien en voor de laatste keer even de benen kunnen strekken.


Bij terugkomst zal de ceremonie van start gaan. We zullen beginnen met de intentie bespreking. Dit is een belangrijk onderdeel in de ceremonie omdat het van belang is om voor je zelf goed zuiver te hebben met wat voor intenties (doelen) je de ceremonie in gaat. Zodat je het maximale uit je reis kunt halen.


De intenties mogen uitgesproken worden in de groep en/of symbolisch in de vorm van een offer of talisman op het altaar gelegd  worden zodat het je intenties gedurende de ceremonie kracht bij zet. Dit is uiteraard niet verplicht maar wel aan te raden.


Als de intenties besproken zijn gaan we over tot drinken van de Ayahuasca. We zetten de innerlijke reis voort in de (stille) ceremonie ruimte waar je onder het genot van serene meditatieve klanken je reis wordt in gedragen.


Er zal te allen tijde begeleiding aanwezig zijn in de ceremonie ruimte die er voor garant staat dat ieder zo comfortabel mogelijk zijn of haar proces doorgaat. Dit doen de begeleider(s) door stil aanwezig te zijn en hulp te bieden waar die nodig is.


Ayahuasca is een innerlijke en persoonlijk diep reinigend proces die ieder op zijn of haar manier doormaakt. Daar zijn wij, het team, dan ook zeer bewust van en zullen er alles aan doen je de setting te geven die je nodig hebt op dat moment. Er zal meerdere keren Ayahuasca geschonken worden. Indien dat voor jou nodig is heb je gewoon de mogelijkheid om meerdere keren te drinken zodat de hoeveelheid afgestemd is op jouw persoonlijke behoefte.

Ook is het mogelijk om tijdens de ceremonie de (stille) ceremonie ruimte te verlaten zodat u in een daarvoor ingerichte ruimte kunt praten of bewegen zonder dat het de andere stoort in hun proces.


Omdat we een vrije beleving van jouw Ayahuasca ervaring erg belangrijk vinden. Als de ceremonie voorbij is heeft ieder de gelegenheid om lekker te gaan eten en drinken.


Ook is het rond deze tijd fijn voor sommigen om al wat over hun ervaring te praten. Voor mensen die daar geen behoefte aan hebben blijft de stille ruimte gereserveerd voor rust en slaap zodat ieder met een goed gevoel uit zijn of haar reis kan ontwaken.


Na de ceremonie kan je rustig de nacht door slapen zodat je de volgende dag weer helemaal uitgerust en helder bent en op een

verantwoordelijke manier weer huiswaarts kunt gaan, terug kijkend op een unieke ervaring hier bij ons op de Iboga-Farm.


Voor degenen die een meerdaagse ceremonie hebben geboekt staat de dag na de eerste ceremonie in het teken van rust en reflectie zodat je weer helemaal klaar bent voor de volgende sessie.


Wij hopen dat we je met deze informatie een zo duidelijk mogelijk beeld hebben gegeven over hoe wij hier op de Iboga-Farm te werk gaan.


Mocht het zo zijn dat er toch iets niet helemaal duidelijk is of heb je gewoon nog behoefte aan meer informatie omtrent ons centrum of over de ceremonies op zich, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat wij aan je vragen gehoor kunnen geven.


Met veel liefde en licht team


Het is van belang dat je je volledig op je gemak voelt zowel voor als tijdens de Ayahuasca ceremonie.


Daarom zorgen wij, het team van de Iboga-Farm die uitsluitend uit professionele ervaringsdeskundige begeleiding bestaat voor een ontspannen huiselijke sfeer zodat ieder zich op zijn gemak en thuis voelt.


Want ook bij Ayahuasca is de set en setting van groot belang om zo goed mogelijk je ervaring in te kunnen gaan.


Als je bij ons aangekomen bent, vaak na een lange reis en je bent, wat overigens volledig te begrijpen is toch wat gespannen en vermoeid, dan hoeft dat totaal geen probleem te zijn voor je verdere proces met moeder Ayahuasca want na een rustgevend bakje thee is er genoeg tijd om even lekker tot rust te komen in onze knusse accommodatie alvorens we van start gaan met de ceremonie.


Onze ceremonies worden uitsluitend gehouden in kleine groepjes van 6 tot 8 deelnemers per ceremonie zodat je proces en zorg volledig tot zijn recht komt en je zo het maximale uit de ceremonie kunt halen.

Ayahuasca ceremonie


De ceremonie is zo opgezet dat deze voor een brede groep belangstellenden bereikbaar is. Het is namelijk dat zo'n beetje elke laag van de bevolking geroepen kan worden door moeder Ayahuasca dus de individuele achtergronden van de deelnemers zijn daarom vaak divers.


Vandaar is de ceremonie zo opgezet dat het voor ieder een goed gevoel zal geven wat je beweegredenen of intenties ook mogen zijn want bij de Iboga-Farm bieden we persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen.

Retreat weekend

Als je vragen hebt over de combinaties en waarom ze aangeboden worden in een retreat kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat je een zo volledig mogelijk beeld hebt van wie wij zijn en wat wij doen en vooral waarom we het op deze unieke en volledig verzorgde manieren aan onze klanten presenteren.

Ons doel is om je als gast een zo doeltreffende ervaring te mogen geven in één van onze bijzondere ceremonies zowel los als gecombineerd in een retreat die met veel zorg en kennis zijn samengesteld voor de optimale beleving van wat moeder natuur ons te bieden heeft.


Wij zien je daarom ook graag terug op een van onze evenementen die gehouden worden op onze prachtige locatie.


Met hartelijke groet van de team Ibogafarm. Wij staan garant voor prachtige ceremonies en veel meer.

Retreat weekend bij Iboga-farm

BUFO ALVARIUS

ceremonie

Psilohuasca

PSILOHUASCA

ceremonie

Psilohuasca

AYAHUASCA

ceremonie

KAMBO

ceremonie

Kambo Retreat weekend bij Iboga-farm meer info Wil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkheden Ayahuasca  ceremonies Voor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons