Home
  • Pure Ibogaine
  • Ta Extractie
  • Rootbark

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Next

Agenda

Aanmelden

Informatie

Tarief

Bufo Alvarius Ceremonie

De ceremonie zijn op zaterdag en zondag. Deze Bufo Alvarius ceremonies zijn van 10 tot 18u. Kijk hiernaast op de agenda voor de beschikbaarheid.


De Bufo Alvarius ceremonie wordt op onze eigen locatie gegeven. Echter kan op verzoek de ceremonie ook extern gegeven worden.


De extra kosten voor de externe locatie, zullen worden doorbelast. De kosten komen dan bovenop de reguliere ceremoniekosten.  

Deze ceremonie, waarbij gebruik gemaakt wordt van het heilige sacrament van de bufo pad, wordt al vele jaren gebruikt, met goede resultaten.


Hierbij werk je aan je bewustzijn door zelfontdekking.


Waar je voorheen een ‘bewustzijn zonder identiteit’ was, ben je na de bufo alvarius ceremonie een zelfbewust persoon met een duidelijke identiteit.


Bufo Alvarius, stimulans voor het bewust zijn

Wat betekent het om een zelfbewust persoon met een identiteit te worden?

Bufo Alvarius kan je helpen met je identiteit


Allereerst mag je erkennen dat dit altijd al zo is geweest. Je bewustzijn komt voort uit de biochemie van je lichaam en je hersenen.


Bij de ceremonie zijn wij, het team van Ibogafarm, bij je. Tijdens je hele reis zijn wij dan ook aanwezig, om je te begeleiden.


In het begin van je reis kunnen er psychedelische effecten plaatsvinden. Hierbij is het mogelijk dat je wordt opgenomen in een chemisch complexe gebeurtenis, gekenmerkt door een overbelasting van gedachten en perceptie en het verlies van het ruimte-tijd continuüm.meer info

Een Bufo Alvarius ceremonie is per persoon

€ 180,-De Bufo Alvarius ceremonie is inclusief:


Bufo Alvarius Ceremonie

Begin aan de ceremonie vroeg op de dag, op een lege maar niet uitgehongerde maag.  Deze ceremonie is niet aanbevolen voor mensen met hart problemen, grote depressies of angsten.Hoewel het volkomen veilig is kan lichamelijke druk, verminderde controle over je lichaam, veranderingen in de zwaartekracht, onderdrukking van de temperatuur regeling, pupil verwijding, misselijkheid en tijdverlies voorkomen.


Bij de ceremonie zijn wij, het team van Iboga-Farm, bij je. Tijdens je hele reis zijn wij dan ook aanwezig, om je te begeleiden.


In het begin van je reis kunnen er psychedelische effecten plaatsvinden.


Hierbij is het mogelijk dat je wordt opgenomen in een chemisch complexe gebeurtenis, gekenmerkt door een overbelasting van gedachten en perceptie en het verlies van het ruimte-tijd continuüm.
Zodra je, na de ceremonie, je bewust bent van

het feit dat je ware ´ik´ je zuivere bewustzijn is, ben je herboren in de diepste zin van het woord. Je bent eeuwig, net als de zon. Je bent hier, in je pure bewustzijn.


Tijd, ruimte, energie en materie zijn allemaal al aangemaakt in je. Deze re-identificatie als puur bewustzijn is de diepste en meest fundamentele wedergeboorte.Een goede voorbereiding op de bufo alvarius ceremonie is van groot belang. Bereidt je lichaam en geest voor op het ritueel van de ceremonie. Een stabiele geest zorgt voor een betere en diepere ervaring, een juist gevoed en uitgerust lichaam is essentieel.Drink tot 5 dagen voor de ceremonie geen alcohol, neem geen medicijnen tegen antidepressiva tot je en bedrijf geen sex. Deze stoffen kunnen leiden tot bijwerkingen die de ervaring aanzienlijk kunnen intensiveren. Neem een liter gezuiverd water bij je.

Het is belangrijk voor je dat je jezelf ontspant. Concentreer je op je ademhaling en ga mee in de ervaring. Na een paar minuten vervaagt de eerste intensiteit tot een aangenaam droomgevoel. De kleuren lijken helderder en mooier dan gebruikelijk


Tijdens de reis kan het zijn dat je stemming bijna euforisch wordt, met afwisseling van uitbarstingen in ongemotiveerd gelach.


Ook van belang zijn de terugkerende golven van de eerste ervaringen die op onverwachte momenten komen. Deze golven zijn een combinatie van het herscheppen van de ervaring op de productie van de moleculen van het lichaam.Tijdens of na deze golven is het aan te bevelen om te mediteren, yoga of andere vormen van zowel inspanning als ontspanning te beoefenen.Na je reis voel je jezelf heel erg levend en energetisch lichter. Sommigen beschrijven dit als een gevoel van wedergeboorte.

Het Effect van Bufo Alvarius


Veel van onze gasten hebben het over een gevoel van duidelijkheid, inspiratie en focus. Zij ondervinden een nieuwe manier van omgaan met hun wereld, voor anderen en zichzelf. Met de bufo alvarius ceremonie reinig je jezelf psychisch, geestelijk en emotioneel.Diegenen die deelgenomen hebben aan deze ceremonie, voelen verwijzing naar een totale re-setting.


Deze reset maakt het mogelijk om een diepe afgifte van emotionele en mentale patronen, alsmede een instroom van levenskracht die zowel inspirerend als genezend werkt, te verwezenlijken.

Heb je vragen omtrent de bufo alvarius ceremonie of over één van onze andere ceremonies, neem gerust contact op met ons en wij zullen je vragen beantwoorden.


Wij staan klaar voor mooie ceremonies en persoonlijk advies.


Veel liefde en licht


Team Iboga-Farm

Het enige wat het van je vraagt, is om er met liefde en goede intenties in te gaan. Het zal je de kennis en inzicht geven die al die tijd al diep in je ziel verborgen lag.


Tijdens je reis kun je deze inzichten naar boven halen. De kosmische eenheid en het diepe bewustzijn dat wat je werkelijk bent is een onmisbare schakel van creatie en liefde.


Het mag voor een ieder duidelijk zijn dat de resultaten en stemmingen die tijdens een ceremonie voorkomen, per individu verschillend kunnen zijn. We kunnen dan ook geen garantie geven dat bepaalde stemmingen bij iedere deelnemer naar voren zullen komen.

Bufo Alvarius, je zuivere bewustzijn

Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

BUFO ALVARIUS

ceremonie

iboga-farm-the-netherlands-ceremonie-iboga

IBOGA

ceremonies

3 VARIANTEN Psilohuasca

PSILOHUASCA

ceremonie

Psilohuasca

AYAHUASCA

ceremonie

Kambo

KAMBO

ceremonie

Retreat

weekend

Wat kunnen wij van Iboga-Farm

voor jou betekenen?

Stop met roken


Ieder mens is anders. Maar Iboga heeft wereldwijd goede resultaten als het gaat om stoppen met roken. Iboga-Farm biedt u een ceremonie van 3 dagen (vaak succesvol).

Persoonlijke ontwikkeling


Op een (meestal) liefdevolle manier jezelf leren kennen met Iboga. Het helpt je inzicht te geven in jouw leven.

Verslaafd aan marihuana?


Niet alleen voor de doorsnee roker kan Iboga helpen, ook voor de blowers kan het een goede manier om deze verslaving achter zich te kunnen laten.

Leef jij in angst?


Iboga kan uitstekend helpen tegen angst. Het kan je helpen om deze te overwinnen om vervolgens weer in harmonie te kunnen leven.

Verbreek patronen


Roken is een mooi voorbeeld. Iboga kan je helpen realiseren dat het loslaten van zo'n verslaving makkelijk kan vanuit de eigen wilskracht.

Spirituele groei


Transformeer. Laat het hier en nu los en kom tot in een hoger bewustzijn. Vind innerlijke vrede. Aard lichaam en geest.

Boost & stimulans


Met gebruik van Kambo kunnen er positieve resultaten behaald worden bij het aanpakken van diverse zaken zoals; allergieën, maag.darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes etc.

Stress & depressie


Het komt steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel word. Iboga kan je helpen hiermee om te gaan.

ADD, ADHD & OCD


Iboga herstelt de balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iboga kan uitstekend helpen bij bovengenoemde facetten.

Verslavingen


Het is niet gek dat er tegenwoordig veel gezocht wordt naar alternatieven. De aarde voorziet ons van alle mogelijkheden en ingrediënten. Iboga heeft ook een sterke krachtige werking.

Retreat weekend bij Iboga-farm Wil je een afspraak doordeweeks?  Vraag ons naar de mogelijkheden Bufo Alvarius Voor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons Wil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkheden