Home
  • Pure Ibogaine
  • Ta Extractie
  • Rootbark

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Home Ceremonies Gastenboek Wie zijn wij Agenda Prijslijst Contact
Ceremonies Iboga-Farm

BUFO ALVARIUS

ceremonie

iboga-farm-the-netherlands-ceremonie-iboga

IBOGA

ceremonies

3 VARIANTEN Psilohuasca

PSILOHUASCA

ceremonie

Psilohuasca

AYAHUASCA

ceremonie

Kambo

KAMBO

ceremonie

RETREAT

weekend

Je bent hier, in je pure bewustzijn. Tijd, ruimte, energie en materie zijn allemaal al aangemaakt in je.


Deze re-identificatie als puur bewustzijn is de diepste en meest fundamentele wedergeboorte.


Een goede voorbereiding op de bufo alvarius ceremonie is van groot belang. Bereidt je lichaam en geest voor op het ritueel van de ceremonie.


Een stabiele geest zorgt voor een betere en diepere ervaring, een juist gevoed en uitgerust lichaam is essentieel.

Bufo Alvarius Ceremonie Meer info


Iboga staat voor spirituele groei – voor dagelijks meer energie en innerlijke rust. Het komt in onze huidige tijd steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel wordt. Iboga helpt je hiermee beter om te gaan.


Iboga ontspant het spier- en zenuwstelsel, zodat uw geest de kans krijgt om ervaringen, al of niet uit het verleden, te verwerken en nieuwe keuzes te maken.

Meer info Iboga Ceremonies pure-ibogaine-ceremonie-pure-ibogaine-ceremony-the-netherlands-2 rookbark-ceremonie-the-netherlands-rootbark-ceremony ROOTBARK ceremonie

Kambo wordt vooral tegen diverse kwalen en ziektes gebruikt zoals o.a. (allergieën, maag/darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes). Het zuivert het bloed, doodt schadelijke parasieten en bacteriën en reinigt de lever.


Daarnaast is het een booster/stimulans voor het immuunsysteem.


Het effect van Kambo is erg krachtig en intens en reinigt het lichaam diep.

Kambo Ceremonies Meer info

Intenties


Omdat het van belang is om voor uzelf duidelijk te hebben waarom u wilt deelnemen aan een Iboga ceremonie, is het raadzaam om vooraf goed na te denken over uw intenties. Omdat Iboga breed werkt, is er vaak veel meer uit te halen dan één primaire reden van deelname. Hiermee bedoelen we dat een besluit om deel te nemen zeer persoonlijk is en dat er zeker niet slechts 1 reden hoeft te zijn om aan te werken. Het is een feit dat u door middel van nadenken over uw intenties, bewuster wordt van dieper liggende ‘problemen’.


Hier volgen enkele tips voor het verkrijgen van meerdere intenties:

Wat kunnen wij van Iboga-Farm

voor jou betekenen?

Stop met roken


Ieder mens is anders. Maar Iboga heeft wereldwijd goede resultaten als het gaat om stoppen met roken. Iboga-Farm biedt u een ceremonie van 3 dagen (vaak succesvol).

Persoonlijke ontwikkeling


Op een (meestal) liefdevolle manier jezelf leren kennen met Iboga. Het helpt je inzicht te geven in jouw leven.

Verslaafd aan marihuana?


Niet alleen voor de doorsnee roker kan Iboga helpen, ook voor de blowers kan het een goede manier om deze verslaving achter zich te kunnen laten.

Leef jij in angst?


Iboga kan uitstekend helpen tegen angst. Het kan je helpen om deze te overwinnen om vervolgens weer in harmonie te kunnen leven.

Verbreek patronen


Roken is een mooi voorbeeld. Iboga kan je helpen realiseren dat het loslaten van zo'n verslaving makkelijk kan vanuit de eigen wilskracht.

Spirituele groei


Transformeer. Laat het hier en nu los en kom tot in een hoger bewustzijn. Vind innerlijke vrede. Aard lichaam en geest.

Boost & stimulans


Met gebruik van Kambo kunnen er positieve resultaten behaald worden bij het aanpakken van diverse zaken zoals; allergieën, maag.darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes etc.

Stress & depressie


Het komt steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel word. Iboga kan je helpen hiermee om te gaan.

ADD, ADHD & OCD


Iboga herstelt de balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iboga kan uitstekend helpen bij bovengenoemde facetten.

Verslavingen


Het is niet gek dat er tegenwoordig veel gezocht wordt naar alternatieven. De aarde voorziet ons van alle mogelijkheden en ingrediënten. Iboga heeft ook een sterke krachtige werking.

Contra-indicatie


Bij Iboga-Farm kunnen er geen ceremonies plaats vinden voor:


Voorbereiding


Het is belangrijk om duidelijkheid te hebben over uw verwachtingen voor u aan de Iboga ceremonie deelneemt. Dit om zo veel mogelijk uit uw ceremonie met Iboga te halen.


Voeding

Een aantal dagen voor u aan de ceremonie met Iboga deelneemt is het af te raden om vette of gebakken vis te eten. Zorg ervoor dat u voldoende groente en fruit tot u neemt en veel vitamines. Bruin brood met zaden, pitten en vezels is een aanrader. Als u er zeker van wil zijn dat u de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en vezels binnen krijgt, raden wij u aan om fastshake te nemen.


Kleding/verzorging

Zorg voor comfortabele, lekker zittende kleding om tijdens de ceremonie aan te doen. Het is leuk om iets in het wit aan te doen, maar is zeker niet verplicht. Neem slippers of slofjes mee en vergeet niet uw verzorgingsartikelen zoals een tandenborstel, tandpasta en dergelijke.

PSILOHUASCA

ceremonie

RETREAT

weekend

AYAHUASCA

ceremonie

Door het ontdekken van je bewustzijn kunnen er zaken worden waargenomen zoals ze zijn, zonder dat het ego het kan vervormen.


Je ziet de ware inner-werking van de geest en je zal versteld staan van de diepte die in je bewustzijn verborgen ligt.


Met deze nieuwe kennis en inzichten wordt het je een stuk duidelijker wat jouw verborgen beweegredenen zijn waar je voorheen geen kijk op had.

Psilohuasca Ceremonie Meer info

Bij Iboga-Farm is het ook mogelijk om deel te nemen aan een retreat weekend. Een retreat weekend is een combi van verschillende ceremonies, zoals:


Retreat weekendMeer info

Ayahuasca brengt een geleidelijk maar steeds sterker wordende bewustzijnsverandering teweeg. Waarbij totale overgave van je verlangt wordt, als je jezelf overgeeft aan de intense beleving die je zult verkrijgen.


Ayahuasca is een innerlijke en persoonlijk diep reinigend proces die ieder op zijn of haar manier doormaakt . Daar zijn wij, het team, dan ook zeer bewust van en zullen er alles aan doen je de setting te geven die je nodig hebt op dat moment. Er zal meerdere keren Ayahuasca geschonken worden. Indien dat voor jou nodig is heb je gewoon de mogelijkheid om meerdere keren te drinken zodat de hoeveelheid afgestemd is op jouw persoonlijke behoefte.

Ayahuasca Ceremonie Meer info

Voedingstip


Een aantal dagen voor u aan de ceremonie deelneemt is het aan te raden om gezonde voeding tot u te nemen met voldoende vitamines, mineralen en vezels. Wij hebben hier de juiste shake voor waar dit in zit.


FastShake biedt dit alles, en meer. Met FastShake bent u er zeker van dat u een compleet uitgebalanceerde maaltijd heeft. FastShake is een maaltijdvervanger die alle essentiële vezels, eiwitten, koolhydraten en vetten bevat.


Kijk voor meer informatie op fastshake.eu en laat u verrassen door de verschillende smaken.Direct bestellen