Home
  • Pure Ibogaine
  • Ta Extractie
  • Rootbark

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Home Ceremonies Outreach Gastenboek Wie zijn wij Agenda Prijslijst Contact

Het Effect van Kambo


Zodra Kambo aangebracht word op het lichaam, is het effect direct merkbaar en is het van belang rustig en gefocust te blijven en uw ademhaling onder controle te houden.


Het effect van Kambo is namelijk erg krachtig en heeft een flinke impact op het lichaam waarbij de lippen en het hoofd in het algemeen kunnen opzwellen. Dit is niets om u zorgen over te maken. Het is een neveneffect die bij de reinigende werking van het lymfestelsel hoort.


Andere neveneffecten zijn braken, diarree en veel zweten. Dit is een normale reactie van het lichaam om gifstoffen af te voeren.


Zodra de Kambo verwijderd word, zwakt de intensiteit af. Het lichaam zal zich dan na enige tijd terugkeren naar een normale staat en u zult zich lichamelijk en geestelijk helder en krachtig voelen.


De herkomst van onze Kambo


Onze Kambo wordt met veel respect gewonnen uit de Kambo kikker door de Inheemse stam uit Peru, genaamd de Matsés.

 


Matsés leven grotendeels langs het water waar de Kambo kikker ook leeft. Ze gaan met veel respect om met de spirits van plant en dier, wat ook erg belangrijk is voor het verkrijgen van het extract.

Kambo gebruiken


Kambo wordt ook vaak gebruikt als een booster/stimulans voor het immuunsysteem.


In de amazone wordt het ook gebruikt voor de jacht om scherp en gefocust te zijn. Ze noemen het daarom ook wel ´jagersmagie`.


Het effect van Kambo is erg krachtig en intens en reinigt het lichaam diep. Ook Indianenstammen geloven in de kracht van Kambo. Zij zien de Kambo als middel om de `panema` (ander woord voor pech/ongeluk) weg te nemen, zodat het leven een positieve wending krijgt en dagelijkse dingen makkelijker verlopen.Contra-indicatie


Bij iboga farm kunnen er geen ceremonies plaats vinden voor:


Kambo sessie


Na de voorbereiding, gaan we over tot het ritueel en ondergaat u een reinigende Kambo sessie.


Het ritueel tijdens de Kambo sessie
Om een optimaal resultaat te behalen, is het aan te raden om 3 sessies te doen.


Informatie

Tarief

Kambo Ceremonie

Een Kambo ceremonie wordt op verschillende dagen gegeven, meestal in het weekend.


Ook vinden er regelmatig retreats plaats, waarbij er weekenden georganiseerd worden waarin een combinatie van diverse ceremonies plaatsvinden, waaronder de Kambo ceremonie.


Daarnaast is het mogelijk om enkele ceremonies uit te breiden met Kambo. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.


Eveneens worden er workshops voor meer dan 8 personen op locatie gegeven

Een wasachtige gel afkomstig van de Kambo kikker, met antibacteriële en natuurlijke eigenschappen, uit de Amazone waar het door de inheemse stammen al sinds een lange tijd gebruikt word is de laatste jaren ook in de westerse wereld in opkomst, om zijn reinigende werking.


Het gebruik van Kambo


Kambo wordt vooral tegen diverse kwalen en ziektes gebruikt zoals o.a. (allergieën, maag/darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes).


Het zuivert het bloed, doodt schadelijke parasieten en bacteriën en reinigt de lever.


Daarnaast is het een booster/stimulans voor het immuunsysteem.


Kambo sessie


De sessies vinden plaats op onze Iboga-Farm. Onder het genot van het drinken van thee, water (2 liter) en Sjamaanse klanken en bijpassende aroma’s, wordt u volledig op het ritueel voorbereid. Het is voor de Kambo sessie belangrijk om nuchter te zijn en genoeg vocht binnen te krijgen om het innerlijke vuur, welke Kambo teweeg brengt, te blussen en om de reiniging van het lichaam te ondersteunen.Een Kambo ceremonie is per persoon

€ 65,-


De Kambo ceremonie is inclusief:


Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

Agenda

Aanmelden

Kambo de natuurlijke detox voor een optimaal immuumsysteemRetreat weekend bij Iboga-farmkambo-sessie-kambo-voor-immuumsysteem-kambo-booster

Retreat weekend

Als je vragen hebt over de combinaties en waarom ze aangeboden worden in een retreat kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat je een zo volledig mogelijk beeld hebt van wie wij zijn en wat wij doen en vooral waarom we het op deze unieke en volledig verzorgde manieren aan onze klanten presenteren.

Ons doel is om je als gast een zo doeltreffende ervaring te mogen geven in één van onze bijzondere ceremonies zowel los als gecombineerd in een retreat die met veel zorg en kennis zijn samengesteld voor de optimale beleving van wat moeder natuur ons te bieden heeft.


Wij zien je daarom ook graag terug op een van onze evenementen die gehouden worden op onze prachtige locatie.


Met hartelijke groet van de team Iboga-Farm. Wij staan garant voor prachtige ceremonies en veel meer.

Retreat weekend bij Iboga-farm Retreat weekend bij Iboga-farm

BUFO ALVARIUS

ceremonie

Psilohuasca

PSILOHUASCA

ceremonie

Psilohuasca

AYAHUASCA

ceremonie

KAMBO

ceremonie

Kambo

Wat kunnen wij van Iboga-Farm

voor jou betekenen?

Stop met roken


Ieder mens is anders. Maar Iboga heeft wereldwijd goede resultaten als het gaat om stoppen met roken. Iboga-Farm biedt u een ceremonie van 3 dagen (vaak succesvol).

Persoonlijke ontwikkeling


Op een (meestal) liefdevolle manier jezelf leren kennen met Iboga. Het helpt je inzicht te geven in jouw leven.

Verslaafd aan marihuana?


Niet alleen voor de doorsnee roker kan Iboga helpen, ook voor de blowers kan het een goede manier om deze verslaving achter zich te kunnen laten.

Leef jij in angst?


Iboga kan uitstekend helpen tegen angst. Het kan je helpen om deze te overwinnen om vervolgens weer in harmonie te kunnen leven.

Verbreek patronen


Roken is een mooi voorbeeld. Iboga kan je helpen realiseren dat het loslaten van zo'n verslaving makkelijk kan vanuit de eigen wilskracht.

Spirituele groei


Transformeer. Laat het hier en nu los en kom tot in een hoger bewustzijn. Vind innerlijke vrede. Aard lichaam en geest.

Boost & stimulans


Met gebruik van Kambo kunnen er positieve resultaten behaald worden bij het aanpakken van diverse zaken zoals; allergieën, maag.darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes etc.

Stress & depressie


Het komt steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel word. Iboga kan je helpen hiermee om te gaan.

ADD, ADHD & OCD


Iboga herstelt de balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iboga kan uitstekend helpen bij bovengenoemde facetten.

Verslavingen


Het is niet gek dat er tegenwoordig veel gezocht wordt naar alternatieven. De aarde voorziet ons van alle mogelijkheden en ingrediënten. Iboga heeft ook een sterke krachtige werking.

Retreat weekend bij Iboga-farm meer info Wil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkheden Kambo  ceremonies Voor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons