Wij zijn Mike en Sander van Iboga-Farm. Bij Iboga- Farm geven we ceremonies voor een ieder die het inzicht in zichzelf wil vergroten, belemmerende overtuigingen los wil laten, hinderlijke gewoontes zoals verslavingen wil beëindigen en veiligheid en zekerheid vanuit zichzelf willen terugvinden.


Dit doen we onder andere met behulp van:

Iboga-Farm is opgericht in 2015 en is nieuw in Nederland. Iboga-Farm is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, nabij het dorpje IJzendijke.


Vrij in het landschap, weg van de drukke stad, is Iboga-Farm bij uitstek geschikt.

In de huidige tijd waar we in leven is er nauwelijks ruimte om stil te staan bij wat werkelijk belangrijk is in het leven.


Het komt dan ook steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan, wat te veel wordt.


Het is goed om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft, mits zelfinzicht en zelfverdieping er ook mogen zijn.


Het vinden en behouden van innerlijke rust is essentieel om “het leven in de hand te houden”.

Iboga Ceremonies

Tabernanthe iboga is een plant uit de regenwouden van Gabon en deels Congo (West Centraal Afrika). Iboga wordt daar al generaties lang gebruikt door lokale tribes en de Bwiti religie. Iboga is in Afrika dan ook uitgeroepen tot Nationaal Erfgoed.


Iboga ontspant het spier- en zenuwstelsel, zodat uw geest de kans krijgt om ervaringen, al of niet uit het verleden, te verwerken en nieuwe keuzes te maken.


Dromen zijn belangrijk en noodzakelijk voor het verwerkingsproces van dagelijkse zaken. Bij het werken met Iboga ben je “wakker in je droom”. Iboga ‘reset’ de geest. De naam van de plant betekent ook letterlijk: “het hoofd openbreken”.


Iboga Rootbark

Iboga Rootbark wordt vooral gebruikt bij nicotine en alcohol verslavingen, het vinden van innerlijke vrede en een helder en hoger bewustzijn, het aarden van lichaam en geest en bij  stress, depressie en om destructieve gedachten te doorbreken.

Iboga TA Extractie

Iboga TA Extractie (total Alkaloid) wordt vooral gebruikt bij de wat zwaardere verslavingen van o.a. cocaïne, amfetamine enz. Deze extractie is ook voor spiritueel gebruik. En voor mensen met een zwakke maag is dit TA extract ook zeker aan te raden.

Pure Ibogaine

Pure Iboga extractie wordt vooral gebruikt bij opiaat verslavingen. De reden is dat er weinig van genomen dient te worden. Omdat het puur is, wordt het direct in het systeem opgenomen en zorgt het voor een optimaal effect.

Bufo Alvarius Ceremonie

Zodra je, na de ceremonie, je bewust bent van het feit dat je ware ´ik´ je zuivere bewustzijn is, ben je herboren in de diepste zin van het woord.


Je bent eeuwig, net als de zon.


Je bent hier, in je pure bewustzijn. Tijd, ruimte, energie en materie zijn allemaal al aangemaakt in je.


Deze re-identificatie als puur bewustzijn is de diepste en meest fundamentele wedergeboorte.


Een goede voorbereiding op de Bufo Alvarius ceremonie is van groot belang. Bereidt je lichaam en geest voor op het ritueel van de ceremonie.


Een stabiele geest zorgt voor een betere en diepere ervaring, een juist gevoed en uitgerust lichaam is essentieel.


Zorg voor een goede voorbereiding.

Psilohuasca ceremonie

De cubensis (magic mushroom) gecombineerd met de zaden van de harmala (plant), vormen de basis van de psilohuasca. De harmala zaden fungeren als MAO remmer.


De psilohuasca zal gegeven worden in de ceremonie. De (Paddo) ceremonie wordt gegeven in kleine groepjes onder begeleiding van professionele ervaringsdeskundigen.


Hierdoor staan wij garant voor een unieke en persoonlijke ervaring. Gezien het feit dat de `set & setting´ hierbij van groot belang is, bieden wij je dit aan in een veilige en rustige omgeving. In deze omgeving ben je voorzien van alle gemakken  en waar je bovendien volledig kunt ontspannen zodat je kunt genieten van een optimale beleving van het medicijn.


Psilohuasca (Paddo ceremonie) brengt een subtiele, maar geleidelijk sterker wordende verandering in het bewustzijn teweeg. Het pakt het ego gereguleerde controlesysteem aan. Hierdoor wordt er een bredere perceptie waargenomen van wat voorheen voor ons verborgen lag.


Wat diep in ons onderbewustzijn verscholen lag, passeert nu ons bewustzijn in een heldere, ongecensureerde vorm.

Kambo / phyllomedusa bicolor


Een wasachtige gel afkomstig van de Kambo kikker, met antibacteriële en natuurlijke eigenschappen, uit de Amazone waar het door de inheemse stammen al sinds een lange tijd gebruikt wordt is de laatste jaren ook in de westerse wereld in opkomst, om zijn reinigende werking.


Het gebruik van Kambo

Kambo wordt vooral tegen diverse kwalen en ziektes gebruikt zoals o.a. (allergieën, maag/darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes). Het zuivert het bloed, doodt schadelijke parasieten en bacteriën en reinigt de lever.

Daarnaast is het een booster/stimulans voor het immuunsysteem.

Ayahuasca Ceremonie

Ayahuasca brengt een geleidelijk maar steeds sterker wordende bewustzijnsverandering teweeg. Waarbij totale overgave van je verlangt wordt, als je jezelf overgeeft aan de intense beleving die je zult verkrijgen.


De ceremonie is zo opgezet zodat het voor een brede groep belangstellenden bereikbaar is. Het is namelijk dat zo'n beetje elke laag van de bevolking geroepen kan worden door moeder Ayahuasca dus de individuele achtergronden van de deelnemers zijn daarom vaak divers.


Vandaar dat de ceremonie zo is opgezet dat het voor ieder een goed gevoel zal geven wat je beweegredenen of intenties ook mogen zijn want bij de Iboga-Farm bieden we persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen.


Er zal te allen tijde begeleiding aanwezig zijn in de ceremonie ruimte die er voor garant staat dat ieder zo comfortabel mogelijk zijn of haar proces doorgaat.

Retreat weekend

Bij Iboga-Farm is het ook mogelijk om deel te nemen aan een retreat weekend. Een retreat weekend is een combi van verschillende ceremonies, zoals:In zo´n weekend is het ook mogelijk om een enkele sessie te volgen.


Omdat de samengestelde ceremonies die in een retreat bij elkaar aansluiten, bieden wij deze in een doorlopend weekend aan je aan.

Welkom bij Iboga-Farm
BUFO ALVARIUS CEREMONIES PSILOHUASCA CEREMONIES AYAHUASCA CEREMONIES IBOGA CEREMONIES KAMBO CEREMONIES RETREAT WEEKEND WARRIOR RETREAT WEEKEND RECENSIES

Joep

Moeder aarde spreekt tot ons door middel van haar planten en die ene Pad om haar wijsheid met ons te delen. Diep van binnen begrijp ik dat nu.

Medeina

It wasn’t what I expected, and it is better to not expect anything much before the ceremony. Mostly, it gave me tranquility.  

Sharon & Merrel

Our brothers from the Iboga-Farm in Ijzendijke, has guided us through our first Ayahuasca ritual.

Iboga-farm Jeremy  Ayahuasca ceremonie MEER LEZEN >