CeremoniesIboga  Ceremonies

Iboga staat voor spirituele groei – voor dagelijks meer energie en innerlijke rust. Het komt in onze huidige tijd steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel wordt. Iboga helpt je hiermee beter om te gaan.


Iboga ontspant het spier- en zenuwstelsel, zodat uw geest de kans krijgt om ervaringen, al of niet uit het verleden, te verwerken en nieuwe keuzes te maken.

Deze re-identificatie als puur bewustzijn is de diepste en meest fundamentele wedergeboorte.


Een goede voorbereiding op de bufo alvarius ceremonie is van groot belang.

Bufo Alvarius  Ceremonie

Je bent hier, in je pure bewustzijn. Tijd, ruimte, energie en materie zijn allemaal al aangemaakt in je.

Bereidt je lichaam en geest voor op het ritueel van de ceremonie.


Een stabiele geest zorgt voor een betere en diepere ervaring, een juist gevoed en uitgerust lichaam is essentieel.

Door het ontdekken van je bewustzijn kunnen er zaken worden waargenomen zoals ze zijn, zonder dat het ego het kan vervormen.

Psilohuasca  Ceremonie

Je ziet de ware inner-werking van de geest en je zal versteld staan van de diepte die in je bewustzijn verborgen ligt.


Met deze nieuwe kennis en inzichten wordt het je een stuk duidelijker wat jouw verborgen beweegredenen zijn waar je voorheen geen kijk op had.

Kambo wordt vooral tegen diverse kwalen en ziektes gebruikt zoals o.a. (allergieën, maag/darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes). Het zuivert het bloed, doodt schadelijke parasieten en bacteriën en reinigt de lever.


Daarnaast is het een booster/stimulans voor het immuunsysteem.


Het effect van Kambo is erg krachtig en intens en reinigt het lichaam diep.

Kambo  Ceremonies Meer info
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Ayahuasca brengt een geleidelijk maar steeds sterker wordende bewustzijns-verandering teweeg.

Ayahuasca  Ceremonie

Waarbij totale overgave van je verlangt wordt, als je jezelf overgeeft aan de intense beleving die je zult verkrijgen.


Ayahuasca is een innerlijke en persoonlijk diep reinigend proces die ieder op zijn of haar manier doormaakt . Daar zijn wij, het team, dan ook zeer bewust van en zullen er alles aan doen je de setting te geven die je nodig hebt op dat moment. Er zal meerdere keren Ayahuasca geschonken worden. Indien dat voor jou nodig is heb je gewoon de mogelijkheid om meerdere keren te drinken zodat de hoeveelheid afgestemd is op jouw persoonlijke behoefte.

Bij Iboga-Farm is het ook mogelijk om deel te nemen aan een retreat weekend. Een retreat weekend is een combi van verschillende ceremonies, zoals:


Retreat  weekend

BUFO ALVARIUS

ceremonie

iboga-farm-the-netherlands-ceremonie-iboga

IBOGA

ceremonies

3 VARIANTEN Psilohuasca

PSILOHUASCA

ceremonie

Psilohuasca

KAMBO

ceremonie

AYAHUASCA

ceremonie

RETREAT

weekend

Voorbereiding


Het is belangrijk om duidelijkheid te hebben over uw verwachtingen voor u aan de Iboga ceremonie deelneemt. Dit om zo veel mogelijk uit uw ceremonie met Iboga te halen.


Voeding

Een aantal dagen voor u aan de ceremonie met Iboga deelneemt is het af te raden om vette of gebakken vis te eten. Zorg ervoor dat u voldoende groente en fruit tot u neemt en veel vitamines. Bruin brood met zaden, pitten en vezels is een aanrader. Als u er zeker van wil zijn dat u de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en vezels binnen krijgt, raden wij u aan om fastshake te nemen.


Kleding/verzorging

Zorg voor comfortabele, lekker zittende kleding om tijdens de ceremonie aan te doen. Het is leuk om iets in het wit aan te doen, maar is zeker niet verplicht. Neem slippers of slofjes mee en vergeet niet uw verzorgingsartikelen zoals een tandenborstel, tandpasta en dergelijke.

Intenties


Omdat het van belang is om voor uzelf duidelijk te hebben waarom u wilt deelnemen aan een Iboga ceremonie, is het raadzaam om vooraf goed na te denken over uw intenties. Omdat Iboga breed werkt, is er vaak veel meer uit te halen dan één primaire reden van deelname. Hiermee bedoelen we dat een besluit om deel te nemen zeer persoonlijk is en dat er zeker niet slechts 1 reden hoeft te zijn om aan te werken. Het is een feit dat u door middel van nadenken over uw intenties, bewuster wordt van dieper liggende ‘problemen’.


Hier volgen enkele tips voor het verkrijgen van meerdere intenties:


Schrijf punten op die u aan uzelf zou willen veranderen. Denk hierbij aan relaties, gewoontes, lifestyle enz. Lees deze punten in de loop van de week nog eens door. U zult zien dat ze dan concreter worden


Ga bij uw naasten na wat in hun ogen uw minpunten zijn. Dit geeft vaak een vollediger beeld dan alleen uitgaan van uw eigen zelfbeeld


Maak gedurende deze week eens een wandeling, alleen, en ga de punten eens na. U zult zien dat de punten, duidelijke intenties worden


Waardeer tot slot dat dit punten zijn om uzelf te verbeteren. Het is geen zwakte, maar juist een kracht om tijdens een iboga ceremonie aan uw punten te werken en daaruit  te komen als een beter mens!

Contra-indicatie


Bij Iboga-Farm kunnen er geen ceremonies plaats vinden voor:


Voedingstip


Een aantal dagen voor u aan de ceremonie deelneemt is het aan te raden om gezonde voeding tot u te nemen met voldoende vitamines, mineralen en vezels. Wij hebben hier de juiste shake voor waar dit in zit.


FastShake biedt dit alles, en meer. Met FastShake bent u er zeker van dat u een compleet uitgebalanceerde maaltijd heeft. FastShake is een maaltijdvervanger die alle essentiële vezels, eiwitten, koolhydraten en vetten bevat.


Kijk voor meer informatie op fastshake.eu en laat u verrassen door de verschillende smaken.Direct bestellen