Kambo ceremonie

Kambo Ceremonie

Een wasachtige gel afkomstig van de Kambo kikker, met antibacteriële en natuurlijke eigenschappen, uit de Amazone waar het door de inheemse stammen al sinds een lange tijd gebruikt word is de laatste jaren ook in de westerse wereld in opkomst, om zijn reinigende werking.


Het gebruik van Kambo


Kambo wordt vooral tegen diverse kwalen en ziektes gebruikt zoals o.a. (allergieën, maag/darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes).


Het zuivert het bloed, doodt schadelijke parasieten en bacteriën en reinigt de lever.


Daarnaast is het een booster/stimulans voor het immuunsysteem.


Kambo sessie


De sessies vinden plaats in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. Onder het genot van het drinken van thee, water (2 liter) en Sjamaanse klanken en bijpassende aroma’s, wordt u volledig op het ritueel voorbereid. Het is voor de Kambo sessie belangrijk om nuchter te zijn en genoeg vocht binnen te krijgen om het innerlijke vuur, welke Kambo teweeg brengt, te blussen en om de reiniging van het lichaam te ondersteunen.

meer mbt de Kambo ceremonie

Informatie

Tarief

Een Kambo ceremonie wordt op verschillende dagen gegeven, meestal in het weekend.


Kijk hier voor onze agenda


Ook vinden er regelmatig retreats plaats, waarbij er weekenden georganiseerd worden waarin een combinatie van diverse ceremonies plaatsvinden, waaronder de Kambo ceremonie.


Daarnaast is het mogelijk om enkele ceremonies uit te breiden met Kambo. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.


Eveneens worden er workshops voor meer dan 8 personen op locatie gegeven

Een Kambo ceremonie is per persoon € 65,-


De Kambo ceremonie is inclusief:


Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

Aanmelden

Het Effect van Kambo


Zodra Kambo aangebracht word op het lichaam, is het effect direct merkbaar en is het van belang rustig en gefocust te blijven en uw ademhaling onder controle te houden.


Het effect van Kambo is namelijk erg krachtig en heeft een flinke impact op het lichaam waarbij de lippen en het hoofd in het algemeen kunnen opzwellen. Dit is niets om u zorgen over te maken. Het is een neveneffect die bij de reinigende werking van het lymfestelsel hoort.


Andere neveneffecten zijn braken, diarree en veel zweten. Dit is een normale reactie van het lichaam om gifstoffen af te voeren.


Zodra de Kambo verwijderd word, zwakt de intensiteit af. Het lichaam zal zich dan na enige tijd terugkeren naar een normale staat en u zult zich lichamelijk en geestelijk helder en krachtig voelen.

Kambo sessie


Na de voorbereiding, gaan we over tot het ritueel en ondergaat u een reinigende Kambo sessie.


Het ritueel tijdens de Kambo sessie
Om een optimaal resultaat te behalen, is het aan te raden om 3 sessies te doen.


iboga-farm Kambo  ceremonies Wil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkheden ieder weekend  verschillende ceremonies Voor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons