Ellen 24-7-2019

Ayahuasca ceremonie

Ik liep een kleine 2 jaar rond met het idee van Ayahuasca nadat ik het maar overal bleef tegenkomen. Ik had op geen betere plek kunnen terechtkomen. Mike en Sander laten je volledig thuis voelen, het is een hele warme, respectvolle omgeving vol vertrouwen. Ze gaan zo mooi met je om als je geen controle meer hebt over jezelf. Zoals ik reeds tegen Mike zei: ze hebben een hele rare job, maar ze zijn er heel goed in!


Melanie  13-7-2019

Ayahuasca ceremonie

Op 21/06 Mijn eerste ervaring met Ayahuasca in Iboga farm.

NIET te omschrijven ervaring maar vooral de periode nadien!

Hindernissen die een dofheid in mijn leven brachten heb ik eindelijk kunnen aanpakken.

IK kom terug!!! Mijn volgende ontmoeting is reeds geboekt.

Prachtig team en verruimende ervaring.

Ik ben zo dankbaar dat ik deze begeleiders en veilige plek heb leren kennen.Joannet  31-5-2019

Warrior Retreat


Vandaag een week geleden deelgenomen aan de warrior ayahuasca retreat.

Een heftige maar ongelofelijk waardevolle ervaring. Mike en Sander zijn geweldige begeleiders, liefdevol en aanwezig. Ik kan niet in woorden uitdrukken wat het weekend voor mij betekend heeft.

Ik heb me in geen tijden zo goed gevoeld en sta nu iedere dag met een lach op.

Zeker kom ik nog een keer bij ze terug.

Voor een ieder die erover denkt om een ceremonie te doen, kan aanraden om dat bij Mike en Sander te doen.


Heel veel dank voor deze prachtige ervaring.

Big hug to Mike en SanderChris  6-5-2019

Iboga ceremonie

De iboga-boerderijervaring is ongelooflijk professioneel, maar tegelijkertijd ook liefdevol en vriendelijk. Mike, Sander en het team zijn deskundige, zorgzame en echte healers.

U kunt er gerust op zijn dat u de best mogelijke begeleiding wilt en verzorgd wordt door uw ervaringen.

Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen en ik kan je verzekeren dat je geholpen zult worden door ze te ontmoeten.

Ik dank je hartelijk voor wat ze voor mij hebben gedaan, beide keren.

Chris (England)


Henry  29-3-2019

Bufo Alvarius ceremonie


Bufo Alvarius the day after

Wil eerst mijn dank uitspreken naar Mike Lucas en Sander Jansen van de Iboga farm. De begeleiding was super. Ze namen alle tijd voor de vragen die ik had. Het voelde goed en veilig.

Toen ik arriveerde zag ik de twee grote knuffelberen staan. Dat moeten ze zijn.

Ceremonie

Na een lekker bakje thee en ontvangst gesprek gingen Mike en ik tegen over elkaar zitten. Hij vroeg hoe ik in het leven stond en hoe het met mij ging. Aangegeven dat het goed gaat. Vooral sinds een dik jaar dat ik in contact ben gekomen met de plant medicijnen.

Maar er spelen wel een aantal dingen. Vertelde dat ik na het het overlijden van Pa bewust afstand heb gedaan van een groot deel van de familie. Veel gebeurd en gezegd. Het geeft mij veel rust. Dit is een bewuste keuze van mij geweest.

Een aantal keren en zo ook nu gebeurde er net voor een ceremonie iets vervelends. Zo ook nu. Moeders kwam bijna te overlijden. Gelukkig gaat het nu goed.

Maar er er was nog een voorval. Mijn zoon kwam ik tegen en hij negeerde mij en de meiden. Dat hij mij negeerde kan ik nog handelen. Maar dat hij zijn zusjes negeerde. Die hakte erin. Tegelijkertijd begrijp ik ook waar dat vandaan komt. Er is door een deel van de familie en mijn ex waarschijnlijk een negatief beeld neergezet. Vind ik het leuk. Nee zeker niet .

Maar begrijp door de negatieve info zijn reactie wel. Heb wel besloten dat de deur voor nu even dicht gaat. Klinkt misschien hard. Maar moet nu voor mijzelf kiezen en mijn gezien. Mike vroeg of ik mij schuldig voelde over de situatie . Nee totaal niet.

Intentie

Nadat Mike en Sander wat meer achtergrond informatie hadden vertelde ik hun mij intentie.

Ik vertelde dat het mijn intentie was om mijn emotionele muur te doorbreken. Omdat ik in de veronderstelling was dat ik die had. Waarschijnlijk omdat ik in de ceremonies die ik in het begin had gedaan (1-5) Veel heb gepurged en gehuild.

De laatste 3 Ayahuasca ceremonies en 1e Kambo sessies had ik het idee dat ze er niet doorheen kwamen. Later bleek waarom.

Als voorbereiding begonnen we met een aantal ademhalingsoefeningen. Na de ademhalingsoefeningen was het zover.

Here we go

Sander gaf mij het medicijn. Na de sessie kreeg ik te horen dat ik de hoogste dosis heb gekregen. Het medicijn werd in een glazen pijpje gedaan. De pijp werd aan de onderkant verhit. Het medicijn verdampte. Langzaam inhaleerde ik het medicijn. Dit deed ik in een staande positie. Mike stond achter mij om mij op te vangen. Op een gegeven moment vervaagde mij gezichtsveld en bam weg was ik.

Ik kan mij van de visuals niet zoveel herinneren. Omdat je de ervaring bent ( non dualiteit ) en niet een ervaring observeert zoals Ayahuasca ( Dualiteit ) .

Het gevoel blijft mij wel bij. Wat een goddelijk gevoel. Sereen en rust. Met geen pen te beschrijven. Het gevoel heerst nu nog steeds. Wauw

Na de ceremonie ben ik erachter gekomen dat de muur die ik dacht te hebben, mijn eigen perceptie en projectie is. Er was geen muur.

Op internet zie je veel filmpjes waar mensen schreeuwen, soms leek het wel een soort van exorcisme. Niks van dat. Volledige overgave en zen.

Mike vertelde dat de chakra’s bij mij helemaal uitgelijnd zijn.

Wat ik dacht wat mijn zwakte was. Emoties niet tonen. Is mijn kracht. Als er niks te huilen valt, dan is het niet nodig.

Ik geloof nu in mijn kracht. Wat een eyeopener en wat een ervaring.

Na de ceremonie was er de gelegenheid om na te spreken en het ontvangen van een rape.


What an Amazing experience

Eric  20-12-2018

Bufo Alvarius ceremonie

Hoi Sander en Mike

Thanks, thanks, thanks,🙏🙏🙏,

Het was een heftige, intense, mooie, prachtige ervaring die op dit moment nog steeds door mijn lichaam en hersens giert.
Energie level is sky high, ben gisteren ongeveer de hele dag in satori geweest, kijkend door de illusie die wij realiteit noemen.
Ik voel me letterlijk los gescheurd van mijn personage. Ben op een positieve manier verward en verwonderd.
Heb gister ongeveer vijf minuten in mijn auto gezeten nadenkend hoe dat ook al weer werkt 😂!
Alles is "nieuw" en vernieuwd. 
Nogmaals diepe buiging voor jullie, hoe jullie het doen en wie jullie zijn.Barbera  19-11-2018

Ayahuasca ceremonie

Ibogafarm is absoluut een geweldige plek om elk soort psychedelica te ervaren, of het nu ayahuasca, psilohuasca, bufo of kambo is. De ceremonies worden gehouden in kleine groepen die ik persoonlijk prefereer boven grotere. Mike en Sander bieden echt voldoende en warme begeleiding. Ze hebben veel ervaring, zijn wijs en erg gegrond. De omgeving van de Ibogafarm is heel mooi, kalm en rustgevend. Ook is de sfeer op de boerderij erg warm en vredig, je voelt je meteen thuis nadat je de drempel hebt overschreden. Dit komt vooral door de aanvaarding en liefhebbende energie van de ibogafarm-jongens.

Zelfs het eten is met liefde gemaakt; ). Met andere woorden, ik raad deze plek ten zeerste aan! '
Jean  18-8-2018

Iboga ceremonie

10-8  13-8  Mijn Iboga ervaring


Na een reis van 3 uur, arriveren we op vrijdag namiddag  de Iboga-Farm in Ijzendijke, waar we hartelijk verwelkomd worden door Sander en Mike.

Ik kreeg gelijk het gevoel in een warm bad te zijn gekomen, deze heren stralen een ongelofelijke fijne energie uit, geaard, respectvol en een goede dosis humor.

Onze groep was een divers gezelschap (deze keer alleen maar mannen) en  binnen de kortste keren was er een goede klik.

Het feit dat we allemaal Iboga deden en we veel met de zelfde problematiek hebben te maken, gaf ons dan ook snel een vertrouwensband.

Niemand hoeft mooi weer te spelen, we weten waarom we er waren. Die eerlijkheid alleen al is een bevrijding!


Nadat Sander en Mike ons het een en ander hadden uit gelegd, was het tijd om de iboga in te nemen.

Ik wil niet te veel vertellen over de ceremonie etc omdat je dat zelf moet ervaren en het ook persoonlijk is.


De iboga reis.

Iboga neem je niet voor de lol, laat ik dat voorop stellen (mijn mening):  het is een krachtige opruimer!

Over de trip zelf vind ik het moeilijk om uit te leggen wat er precies gebeurt, ik zou eigelijk niet weten waar ik moet beginnen, wat ik wel kan zeggen is, dat het zwaar was en hard werken . En de nacht duurt lang...

Mike en Sander vertelde mij over de 3 stages: Doodgaan, de Voorvaderen en de Wedergeboorte , en daar kan ik mij grotendeels in vinden.

De hele nacht stonden de heren klaar om iedereen te helpen waar dat nodig mocht zijn en dat gaf een super veilig gevoel.

Eindelijk rond 6 uur ’s morgens begon mijn lichaam en geest tot rust te komen. Ik ervoer een intens gevoel van diepe rust, een rust die ik nog nooit had gekend.

Zaterdag:  de hele dag nodig gehad om alles te behappen en uit te rusten, wederom werd er ontzettend goed voor ons gezorgd, dmv gesprekken, als je daar behoefte aan had, fruit, eten en veel thee.

Nadat we zondag uitgerust wakker werden, was er nog een fijne nabespreking en hebben we een lekker stuk gewandeld.

Ik schrijf dit nu 8 dagen later ..  en zoals Mike en Sander mij uitlegden, begint de werking van Iboga nu pas echt.

En dat klopt! Ik voel me iedere dag beter, voel me bevrijd.

Maar wil ook zeggen  Iboga is geen wonderpil!! maar het geeft je de kans om de uitgesleten paden (verslaving , slechte vastgeroeste gewoontes) te verlaten en nieuwe paden te ontdekken.

Ben echt blij dat ik dit heb mogen en kunnen doen, het heeft waarschijnlijk mijn leven gered.


Jean


Mario  24-7-2018

Ayahuasca ceremonie

Hallo,

Pardon maar hierbij wil ik mijn ervaringen mededelen vooral met mijn Poolse collega’s.

In het Nederlands doe ik wat korter: Ik had zeker een van de beste van mijn belevenissen in mijn leven gehaad tijdens ayahuasca ceremonie. Ik kan zeker met volle hart voor alle mensen zulke ceremonies adviseren die op zoek zijn naar vragen over zich zelf en de geestelijke leven-bestaan en nog veel meer. Iboga-farm is zeker een plek waar u kunt vind dit wat voor u ziel nodig is om verder te ontwikkelen.

 

Moi drodzy rodacy.

Było to dla mnie drugie uczestnictwo w ceremonii Ayahuaska jak i trzecie Kambo. Poprzednie ceremonie odbywaly się u innych ludzi i jeżeli mam porownac to na pewno o wiele lepiej jest przyjechać do Mika Luca i Sandera. Dlatego ze samo ich podejście jest inne czyli indywidualne na potrzeby każdej osoby. W razie konkretnych obaw lub pytan do nich, sluza pomocą i da się od nich od razu odczuc ze robia to nie tylko dla pieniędzy (w poprzednich dali mocno odczuc zachowaniem ze liczy się kasa) ale głównie żeby pomoc danej osobie i są po to aby w razie potrzeby adekwatnie do sytuacji zareagować.

Ceremonia Kambo odbywala się na zewnątrz ze względu na ladna pogode i każdy następny raz poszedlym bym tylko w taki sposób, dlaczego? Dlatego chociaż by ze lepiej w naturze wszystko przebiegalo tzn: mniej skutkow ubocznych i lagodniejsze, mam na myśli np. wymioty J

Ceremonia Ayahuaski moglbym tu wiele pisać ale powiem w skrocie: przezylem jedne z najwspanialszych momentow mojego zycia - kumulacje pozytywnych uczuc, emocji i milosci. Wizje i duchowe spotkania o jakich zwykly smiertelnik może tylko pomarzyć. Wiem jedno ze nasza dusza jest jedna wielka energia i nieskończenie roznorodna z niezwykłymi silami tylko je musimy starac się odgadywać i odnajdywać. Na pewno jedna z ważniejszych zasad przed obydwiema ceremoniami jest odpowiednie przygotowanie i czysta intencja.

Aby osiagnac kumulacje tych wrazen podczas ceremonii ayahuaski na pewno doradzam aby kambo i ayahuaske przejść w ten sam dzień a taka możliwość daje wlasnie IBOGA-FARM.

Z całego serca wszystkim polecam.


Joep  4-6-2018

Bufo Alvarius ceremonie

Hey, Esmeralda, Mike en Sander,

Het is nu een week later sinds ik mijn eerste Bufo ceremonie heb mogen ervaren en mijn hoofd weet nog steeds niet wat 'hem' is overkomen :-) Als mensen mij vragen hoe het was kan ik alleen maar antwoorden; Wit.

De ervaring is zo Profound en volgens mij zit ik nog steeds in de afterglow.Ik ben nog nooit zo leeg geweest en mijn waarnemingen zijn veelal zonder oordeel. Ik denk, doe en beweeg in een ongekend traag tempo en heb sterk het vermoeden dat dit mijn oorspronkelijke tempo is, want het voelt zo goed. Ik begrijp nu nog beter waar Octavio in The Toad of Dawn over schrijft en ook de inhoud van de Cosmic Serpent.

Moeder aarde spreekt tot ons door middel van haar planten en die ene Pad om haar wijsheid met ons te delen. Diep van binnen begrijp ik dat nu.

Waar set en setting belangrijk zijn hebben jullie 3 een belangrijk verschil voor mij gemaakt. Ik ben op andere plaatsen geweest voor Iboga en Ayahuasca maar jullie energie, toewijding, dienstbaarheid en ongedwongen oprecht persoonlijke aandacht zijn van absolute meerwaarde geweest. Ik voelde me echt gesteund en zonder dat was ik wellicht heel anders de ervaring ingegaan en weer uitgekomen.

Nu rest mij enkel nog dankbaarheid voor jullie en natuurlijk de pad, Bufo Alvarius.


Medenia  18-5-2018

Iboga ceremonie

It wasn’t what I expected, and it is better to not expect anything much before the ceremony. Mostly, it gave me tranquility. A very unexpected result of Iboga was that after the ceremony my mind is absolutely quiet. Before that, there would be a constant stream of thoughts, a rarely useful or positive internal dialogue happening in my mind at all times. After Iboga it was quiet. I could actually concentrate on what was happening around me. It felt freeing. It’s been less than a month since then, and the positive effects are definitelly here. 


Sharon & Merrel  7-5-2018

Ayahuasca ceremonie

Our brothers from the Iboga-Farm in Ijzendijke, has guided us through our first Ayahuasca ritual. The harmonous atmosphere between the other brothers and sisters and their stories has made this experience even more beautiful. Ayahuasca helped us to find closure with things in our past , made us clear what we should change in our normal rithm and made us more aware of which step should be next. And this is just the beginning. Some pieces of the puzzles are being fitted along the way and we’re noticing this.


Paul & Karin  30-4-2018

We are just back from a wonderful weekend retreat. Mike, Sander and Luk love what they do, are able to connect with everybody right away and make you feel at ease, like among old friends, just minutes after meeting them. They also have a profound knowledge and wisdom that is shared in a very honest, unpretentious way and with humour and a permanent loving attitude. If you want to engage in deep, meaningful personal development and push the boundaries of your consciousness, look no further. Thanks guys!


Robert 9-4-2018

Iboga ceremonie


Bufo Alvarius ceremonie

Iboga and Bufo gave me The Cure. After I attended the beautiful ceremonies at Iboga Farm NL my life began to re-organize in a wonderfully new way. It took a few weeks and more and more changes became noticable. Long story short: I now live the really good life I always dreamed of. Now I am really rich and sometimes I even have some money in my pockets!

But how does money compare to happiness? Money is printed freedom to do what you want. But a happy heart is a priceless gift from God ;)

I have the best day of me life now every day.

I give thanks to Buddha ;) and enjoy to be of service to other people just as much as I enjoy other people's service to me.

Thank you Mike and Sander for your wonderful service. I hope many more people come to Iboga Farm NL for True emotional healing. The world needs people like you.

Your service costs some money. But your service really is priceless when you consider the true help that becomes available to those who suffer in deep emotional loneliness and pain.

Only those who have experienced it know the true value of Entheogen Transformation.

Dear Mike and Sander, you helped me with your service to let go of deep old emotional programs. I am now a Citizen of the Planet because you helped me with your service at Iboga Farm NL to leave my old false self behind.


Daniel  26-3-2018

Bufo Alvarius ceremonie

I came to the Iboga Farm to take Bufo Alvarius. It was easy to book the ceremony and the facilitators organized a perfect B&B nearby. Communication begore was very good as well. They even picked me up from there and brought me back. 

The ceremony was great I saw that Mike and Sanders really cared for a great set and setting. The bufo came from toads from Mexico. I think that is the best way to get it, because they stay free and alife.

The ceremony itself was even compared to other psychedelics on of the most intense moments of my life. My solar plexus chakra opend. 

I really have to thank Mike, Sander and Bufo for this amazing experience.


Kelly 15-2-2018

Iboga ceremonie


Kambo ceremonie


I cannot thank Mike and Sander enough for their amazing ceremony for Kambo and Iboga. They had so much knowledge and insight, both spiritual and philosophically about the Shamanic source and power of plants. I had arrived at Iboga Farm having had the worst day of my life the day before and I left with a sense of calm and confidence that I had the power to get through the addiction and issues that I have. They held a beautiful environment and were so supportive and caring throughout the whole weekend. I felt inspired in their company and the farm felt like such a safe pod, almost a plant pod itself instead of a building. It has been 3 weeks since the ceremony and I have made many positive changes in my life and in the past 6 months they have been the most focused, creative and connected! I can’t describe in words my experience, but I am very grateful to Mike and Sander and the plants. I have such a new found love and respect for the universe and have become reconnected in a way that I have never experienced.


II 13-12-2017

Iboga ceremonie

“In het weekend van vrijdag 8 t/m 10 december 2017 heb ik een Iboga ceremonie mee mogen maken. Het was heftig, intens, onbeschrijfelijk en mooi tegelijk. Deze ervaring had ik niet willen missen en kan het een ieder aanraden. Denk wel dat het belangrijk is dat je Iboga in vertrouwen zijn werk laat doen.

 De ervaring is naar mijn mening te vergelijken met een achtbaan waarbij je van tevoren niet precies weet hoe de baan verloopt. De achtbaan gaat soms traag, dan weer snel, ineens omhoog dan weer stijl naar beneden, een scherpe bocht naar links en dan weer naar rechts. De baan kan je ook ineens voeren naar een looping, een kurkentrekker of nog spannender. Belangrijk is dat je je realiseert dat je geen enkele invloed hebt hoe de baan verloopt. Dus wanneer de baan je naar rechts voert dan kun je wel naar links hangen, maar dat zal de koers niet veranderen.

 Mijn dank gaat uit naar Mike en Sander. Hun ultiem gastvrije houding, deskundigheid, geduld, begrip, hulpvaardigheid en humor hebben het weekend geweldig gemaakt. Ik zie uit naar een volgende ceremonie bij Iboga-farm!”


5-12-2018

Iboga ceremonie

Afgelopen weekend een ibogaceremonie (TA extractie) gedaan bij Iboga Farm. Ik heb de begeleiding van Sander en Mike als erg prettig, kundig er betrokken ervaren. Het was mijn eerste ervaring met iboga en vond het een erg bijzondere ervaring waar ik zeker veel aan denkt te hebben gehad. Nu een paar dagen verder zit ik lekker in mijn vel, ben ik rustiger in mijn hoofd en voel mij evenwichtiger dan voor het weekend. Grote kans dat ik in de nabije toekomst nog wel vaker een iboga of andere ceremonie bij ze ga doen! 


Isabel  26-9-2017

Ayahuasca ceremonie

Na 3 eerdere fijne Ayahuasca reizen te hebben gemaakt werdt ik dit keer aangetrokken door de site van www.iboga-farm.nl van Sander Jansen en Mike Lucas omdat ik zoeken de was naar mensen die ook kambo ceremonies gaven omdat ik het tijd vondt dat mn lichaam wel eens flink ontgiftigd mocht worden.

Lees meer >


Alan  23-9-2017

Iboga ceremonie

This trip report serves three purposes: (1) to record my experiences to not forget them, although forgetting will be impossible considering what happened; (2) to find out whether others have seen what I saw or whether others have seen comparable apparitions/entities under similar circumstances; and (3) to describe the procedures we used so future iboga psychonauts can recreate this experience using the hypothetico-deductive method, i.e. scientific method, approach. What you will read in my post flood dose account is not something I saw with my eyes closed or while wearing an eye mask. My eyes were open. Each time I awoke from a brief sleep I was not having an out-of-body experience; I was awake, I moved my duvet, and drank from my plastic water bottle. The visions may have been entirely in my own mind—even with open eyes, however, another person who partook in the same iboga ceremony, called Jack, saw what I saw.

Read more >


Caroline  29-8-2017


Mijn ervaringen zijn in 1 woord geweldig.

Super lieve gastvrije mannen,waar je je heel erg bij je op je gemak voelt.

Liefde is wat je daar voelt.

Echt een aanrader!!!


Barry & Tipsy

  27-8-2017

Iboga ceremonie

I underwent the Iboga experience with the two lads (Mike and Sander) supervising and the experience was brilliant. From the very first time you walk in the door of the farm house you are made to feel safe. The two guys give you a minuscule amount of Iboga to test for allergies and it is only after this test that they will give you a dose sufficient enough to cause a trip so you will not have a negative reaction

Throughout the trip they monitor you and are close at hand if you are having any difficulties - like nausea which is frequent during this type of trip I just want to say thank you so much to Mike and Sander. My mind has been quite for the first time in years and I have had a peace of mind that I cant remember

You are stars guys - keep up the amazing job

Namaste


Emmy  21-6-2017

Sander, Mike en Nathalie. Wij als ouders van Ferdi kwamen in een warm bad terecht zo voelde het voor ons. Zulke warme mensen. Woorden waren eigenlijk niet nodig. We hebben weer hoop. Op naar het vervolg


Peter  7-6-2017

Iboga ceremonie

I went there with trust in Iboga and still believe in. The night was not what I expected and should not be.

Iboga is not a party drug, but as I went home I felt a growin smile of gratitude I did it, I laughed randomly because the weekend was a great experience as a whole, like if I was on bufo.


I felt I will praise ibogafarm a lot but I see it is here. I strongly agree with the previous posts, the quality is still the same. I definitely could do it again.

I expected I will be with ancestors or God itself, what I did not know that I will meet the Holy Family, they are the Father, the San and Mother Nathalie. Great Thanks


Judith  29-5-2017

Bufo Alvarius ceremonie

Ik kom op een zaterdagochtend aan voor mijn Bufo Alvarius. Al bij aankomst word ik zo warm onthaald met alle positieve energie. Wow wat is dat al geweldig samen met de omgeving. Nou, alles bij elkaar kan ik alleen maar zeggen; wat een ervaring in een prachtige setting met alleen maar prachtige mensen om je heen. En mijn speciale dank ook voor hun Mexicaanse vriend die dat weekend er was en de ceremonie deed.

Mijn verdiende 5 sterren krijgen jullie zeker. En ik zeg tot de volgende keer.

De warme groetjes en knuffels.

Xxx


Le Breton 8-5-2017

Ayahuasca ceremonie

i would like to share my gratitude for the safe space created and the guidance that allowed me to connect to a deep experience.


The upmost experience occurred with the Bufo which gave me a strong realization beyond words and i could feel all your support and love through and after this deep experience at the edge of being and non being. My intention was fulfilled. Thanks Sanders, Mike and Nathalie for the kindness and attentions which touched my heart. Dafientlty a great experience! i recommend this place. With love brothers and sister.


Yolanda 8-5-2017

Bufo Alvarius ceremonie

Wat een ongelooflijke ervaring! Met aardig wat spanning ben ik er heen gegaan. Na de prettige kennismaking ging ik de Bufo Alvarius ceremonie in.


Ik werd met een ongelooflijk helder, niet verblindend, prachtig licht verwelkomd met een zang. Ik zag een heel heldere, ijsblauwe diamant in het midden. Het goddelijke is niet te benoemen, dus dat kan ook niet. Ik maakte deel uit van dit LICHT. Geen boven- of onderkant om me heen, ik was er zelf een stuk van. Overbodige ballast weggegooid. Een gevoel van volledige vrede en liefde. Zo mooi. Een volledige acceptatie en overgave aan dit prachtige LICHT. Het geluksgevoel in de hoogst mogelijke vorm. Zelfs verdriet is OK.


Ik was ergens anders, maar hoorde en voelde wel de mensen om me heen die me begeleidden en ondersteunden.

Een prachtige ervaring die niemand je meer af kan pakken.


Daarna: rust, ontspannen, vertrouwen, blij.

's Nachts niet kunnen inslapen omdat mijn hoofd veel te helder was en de energie als een tornado in mijn lijf stroomde. Na ongeveer 2 uurtjes slaap opgestaan, maar niet moe.


Eric W  15-4-2017

Ben zojuist in de hemel geweest, geen woorden zijn bedacht om dit te omschrijven.....wat een gift heb ik mijzelf gegeven.
Dichter bij je zelf kom je niet.
Het maakt niet uit wat ik zeg het komt niet eens in de buurt van wat het is.....

Meer >


Alf  7-3-2017

Kambo ceremonie

Physically it was so much easier than i read everywhere that it would be, in sum it was worse taking Kambo earlier in the day!That Kambo, session almost destroyed me, but like they say, the worse the better with. Anyway, it was quite painless and i could do it again next weekend if i felt like it (but i dont).


More >


Andres  19-9-2016

Iboga ceremonie

Bijna 3 maanden na mijn iboga kan ik zeggen dat ik me echt voel als herboren of re-set, mijn verlangens zijn verdwenen. Er is geen gat meer te vullen, ik ben in vrede met mezelf, content gewoon, er is geen onrust meer, mijn ogen dicht ik voel nog steeds de stilte/ rust van iboga. Mijn energie niveaus weer normaal nadat ze voorheen laag waren, als gevolg van misbruik, ze zijn ook meer in evenwicht. Ik kan nu weer echt genieten van het leven. Ik ben verhuisd naar een veganistisch internationale gemeenschap die betrokken is bij herbebossing in India, het leven in de natuur, slapen in bamboe hutten met geen muren. Ik kan concentreren op mezelf, wat ik wil in het leven en wat belangrijk is en wat niet. Reading is uitgegroeid tot een passie!


Katleen  14-9-2016

Iboga ceremonie

Ervaring: wat een bijzondere ervaring, ik was op zoek naar doorbreken van negatieve patronen, verslaving en bewustzijnsgroei. Iboga gaf het me allemaal, angsten zijn verdwenen, rust zelfs in de meest stresvolle werksituaties en volkomen vanuit mijn ware zelf leven ben in nu aan het neerzetten. Ben jullie enorm dankbaar; jullie zorg en inzet gaven me de kans hiertoe


Lut  11-9-2016

Ervaring: Een fijn weekend mogen ervaren met mooie mensen.

Een heel mooie, liefdevolle en attente begeleiding.

Mooi om te zien hoe zeer ze hun best doen, zowel voor de aanwezigen, als het voor het neerzetten van hun missie.

Het verheugd me om te zien dat jonge mensen trouw blijven aan zichzelf en hun taak ter harte nemen.

Fysiek was het vrij intens, maar doenbaar.

Helaas heb ik niet kunnen reizen; omdat de medicatie die in neem dit proces tegenwerkte.

Met een blij en dankbaar gevoel ben ik naar huis gegaan.

Tot ziens Sander en Mike.

Liefs


Michael  2-7-2016

Iboga ceremonie

Kambo ceremonie

3 weken geleden ben ik begonnen met een nieuw avontuur. Via Mike en sander ben ik terecht gekomen in het spirituele van kambo en iboga. In het begin was ik er angstig over maar uiteindelijk heb ik me overgegeven aan mijn verleden, wat samen ging met drank en drugs. Na een aantal gesprekken ben ik toch begonnen aan een nieuw avontuur. Weer een normaal/fris leven zonder de benodigde versterkers. Voorheen was ik heel down waardoor mijn gebruik na een hoogte punt kwam. Hier ben ik nu met gestopt door de iboga. De iboga heeft mijn ogen geopend wat af en toe nog best moeilijk lijkt, maar je komt er ook sterker uit. Ik heb nog een hele weg te gaan, maar mike en sander ik wil jullie enorm bedanken voor jullie goede zorgen en nazorg. Ik voel mijn eigen weer op en top zonder jullie was ik nu nog steeds de oude michael. ..........BEDANKT.


Michael  2-7-2016

Iboga ceremonie

Zo....iboga wat een ervaring . Als eerst wil ik sander en mike bedanken voor deze ervaring en de goede zorg die voor ons is gedragen. Iboga heeft mijn ogen weer geopend en mij beter naar mezelf leren luisteren .ik weet weer beter wat ik nu wel en niet leuk vind en ik handel er weer naar .ik ben gestopt met roken na de iboga ....maar dat was bijzaak bij hoe het mij mn leven weer helderder heeft gekregen ...ik ben nu minder gevoellig voor manipulatie en zit beter in mn vel.....een soort van defragmentatie ben ik ondergaan . Kortom een fantastische ervaring die ik een ieder die veel met stress te maken heeft kan adviseren......dankjewel mike en sander ..


Johan  8-2-2016

Iboga ceremonie

Kambo ceremonie

Ervaring: Een intens weekend gehad bij Mike en Sander.

Allereerst Kambo ritueel gedaan, wat me een diepe ervaring van rust en EEN-Zijn gaf. Alhoewel fysiek wel pittig, knapte ik na een paar uurtjes snel op en voelde een intense stilte in me en om me heen.

´s Avonds Iboga rootbark ritueel. Mooi ingeleid door beide mannen,in een prettige en veilige setting. Gedurende een aantal uren enkele malen Iboga ingenomen en vervolgens in een donkere kamer gelegen om de Spirit zijn werk te laten doen. De hele nacht keek ik met geopende ogen naar een soort film- en foto fragmenten. Ik voelde me heel helder en alert, geen enkele behoefte aan slaap.

Halverwege realiseerde ik me dat het leek op het defragmenteren van mijn harde schijf. Ogenschijnlijk geen samenhang tussen de beelden.

Verder in de nacht toch wel fysiek zwaar, zeker door braken en ongecoördineerd zijn, waardoor zitten en lopen lastig was. Gelukkig waren de 2 mannen altijd paraat en behulpzaam!

Terugkijkend op dit weekend, ervaar ik nog steeds een diepe stilte in mijn systeem, geen achtergrond;.

Fysiek zijn er ook zaken veranderd, mijn prostaat voelt kleiner en ik plas daardoor makkelijker en ook krachtiger.

Enkele weken voor dit weekend had ik een pijnlijke en ontstoken schouder. Enige dagen na het ritueel was de pijn weg, waar ik heel blij mee ben.

Kambo heeft veel opgeschoond en Iboga werkt nog na, dat merk ik en voel ik.

Ik ben Mike en Sander dankbaar dat ik dit bij hun en met hun heb mogen ervaren. Ze zijn goed ingetuned, professioneel en ook gewoon betrokken en zorgzaam.

De toekomst zal uitwijzen of er nog meer veranderingen zijn geweest, voor nu ben ik heel tevreden. Dank !Marino Wiemes  7-2-2016

Iboga ceremonie

Mijn iboga ervaring bij iboga farm Zeer mooie en rustige locatie en een heerlijke sfeer, goed verzorgd. Geen haastigheid maar alles in een relaxte flow. Ik wist niet wat ik moest verwachten maar de jongens stellen je goed gerust, goede uitleg en er word goed rekening gehouden met je gezondheid toestand en eet gewoontes. Alles is aanwezig wat men nodig heeft. Eten,drinken,douche gelegenheid,slaap plek etc Mooie ceremonie voorafgaand. Eerst krijg je een test dosis om vast te kunnen stellen of men allergisch is voor de substantie. Iets wat veel andere niet doen. Als het eenmaal werkt word de sessie begonnen terwijl je boven op een comfortabel bed ligt, Met een spiritueel muziekje op de achtergrond. Toen het eenmaal goed werkte ervaarde ik een soort van ijl achtige droomstaat trip waarbij er visioenen tevoorschijn komen. Ik persoonlijk heb vorige levens en voorouders gezien en gevoeld. Ondertussen word er zeer goed op je gelet en je word uitstekend verzorgd, je zal niks tekort komen gedurende de iboga reis. Als men het toilet nodig heeft wel even om assistentie vragen want het lopen gaat wat moeilijk. Tijdens de reis zal het voor ieder andere anders zijn want het zijn allemaal persoonlijke kwesties die verwerkt worden. Ondertussen de sessie merk je al dat er veel dwars liggende emotie's en gewoontes verdwijnen uit je systeem, en je zal duidelijk merken dat je geherprogrammeerd word. Eenmaal terug van de iboga reis word er voor goed voedsel gezorgd zodat men weer op kracht kan komen. En meteen al merk je dat er patronen zijn doorbroken en je profiteert er meteen van. De eerst 2 dagen na de sessie was voor mij wel even emotioneel en ik kon vrij weinig hebben van dingen rond me, maar dat duurde nooit lang. Het was elke keer een uitspatting van een seconde of 5 en was meteen weer positief. Na 2 dagen was de glimlach niet meer van mijn gezicht te krijgen en alle zucht naar drugs en drank was na de sessie al volledig verdwenen. Je kan ook nog capsules mee krijgen voor naceremonie thuis, wat ik persoonlijk ook aanraad te doen. Ik ben veel gewend en heb al meerdere malen andere spirituele medicijnen genomen maar iboga is echt voor lichaam en geest te resetten het mooiste wat er is. Ik heb totaal geen zucht of laat staan zin om iets te gebruiken. Ik doe nu dingen in mijn leven waar ik eerst alleen maar aan dacht maar nooit uitvoerde. Ik kan vanuit het diepste van mijn hart en ziel zeggen dat iboga mijn leven aan het redde is, want het doe zijn werk nog weken erna. Niet alleen ik merk het goed maar ook mijn omgeving merkt dat er een groot verschil is ontstaan tussen de ik hiervoor en erna. Ik zie de wereld weer mooi in en maak me niet meer druk om de dingen waar ik me hiervoor wel druk om maakte. Ik zie in dat die kwesties helemaal niet relevant zijn in het leven en daardoor is er weer ruimte voor mooie dingen. positiviteit vibreert door mijn hele zijn van mijn bestaan. Iboga is ongelogen het mooiste wat mij is overkomen en ik kan het alleen maar aanraden. En het geld haal je er zo uit, ik rookte tussen de 300 & 500€ wiet per maand op dus tel uit de winst. Conclusie... Iboga heeft mij gered. .


Karoline  6-8-2016

Iboga ceremonie

It has now been a month after my iboga and Kambo experience. It was not what I expected. Sander and Mike were the perfect helpers through this very rough ride. Now I feel more in contact with my true being and led in the right direction. Life has taken a different direction and I am very grateful for the guidance. Thank you. K


Dave Scheelings  3-4-2016

Iboga ceremonie

Heb de weekend iboga gedaan om te stoppen met roken en blowen ben nu twee weken veder en heb de drang niet om te roken en voel me er nog steeds erg goed over dank aan Mike en Sander heb er goed op mijn donder gehad ben er blij om dat ik het gedaan had ik zou het iedereen aan rade wand ik heb alle rust in me hoofd gevonden en volgens mijn gezin ben ik verandert in het goede hahahaha en Mike en Sander kan je alles vragen en staan 100 % klaar als het even niet zo lekker ga daarom is mijn dank groot naar hun


Winanda  23-3-2016

Iboga ceremonie

We hadden van Iboga gehoord en onze nieuwsgierigheid was gewekt... Richard  (mijn man) en ik gingen eerst even kennis maken wie zijn dit en hoe is het daar. Al na 5 minuten waren we om...wat een gezellig stel..wat vullen ze elkaar fantastisch aan..we hadden het gevoel dat we bij jarenlange vrienden zaten. We besloten de Kambo eerst te doen en de week erna de 3 daagse ceremonie met Iboga.

Meer >


Seneca  23-3-2016

Iboga ceremonie

Na 15 jaar van verschillende zware verslavingen en psychische kwalen, was het tijd om dit achter mij te laten. Via mijn broertje kwam ik in contact met deze helden. Tijdens het mailverkeer was het al duidelijk hoe ze te werk zouden, dit voelde al gelijk goed. Toen we de Farm in kwam was het gelijk een heerlijke energie, de gesprekken vooraf waren ook heerlijk echt een familie gevoel. Het is goed te merken dat deze helden dit vanuit hun hart doen, zoals het ook hoort te zijn. Mooie Ceremonie gehad, prima begeleiding door de nachten en de dagen heen. Na het weekeind ben ik weer als nieuw, totaal nergens meer last van mbt de intenties die ik heb meegenomen. Super ervaring. Daarna nog terug geweest voor een kambo sessie ook hier was de begeleiding super goedImme  23-3-2016

Iboga ceremonie

Ik heb een hele goede ervaring met iboga overgehouden aan de iboga-farm. De begeleiding was super. Ze stonden namelijk niet alleen voor mij klaar als er iets aan de hand was, maar het voelde ook vertrouwd genoeg om open over al mijn problemen en intenties te praten. Dit heeft het iboga proces voor mij zeker ten goede gedaan. Ondanks dat ik minder dan de standaard hoeveelheid iboga heb genomen omdat mijn lichaam verschrikkelijk gevoelig reageert op vreemde stoffen, heb ik toch aan al mijn intenties kunnen werken. Het is nu meer dan een maand later, en ik merk nog steeds wat ik eraan gehad heb. Ik kan de iboga ceremonie aanraden aan iedereen, niet alleen voor verslavingen, maar ook voor het doorbreken van gedachtepatronen en psychische klachten. Het heeft mij namelijk geholpen om angst- en depressie gerelateerde klachten aan te pakken, waar ik al jaren mee vecht. Ook slaap ik beter. De iboga is geen wondermiddel dat al je problemen voor je oplost, maar het helpt je wel om zelf de problemen aan te pakken, waar je voorheen geen raad mee wistGM H wk 35 2016

Iboga ceremonie

Hoewel de Iboga ervaring heel intens was (vooral fysiek was het heel heftig) voelde ik me gedurende alles wat er gebeurde in zeer goede handen bij Sander en Mike, die onvermoeibaar waren met hun zorg voor ons. Ook vóór de ceremonie plaatsvond werd er snel en adequaat gereageerd op al onze vragen, plus kregen we altijd het bericht dat we op elk moment mochten bellen als we nog ergens mee zaten.

Kortom, een hele prettige begeleiding van ons Iboga avontuur! En nu de lichamelijke ongemakken alweer bijna vergeten zijn, ben ik heel blij dat ik dit heb gedaan. Ben erg helder in mijn hoofd, alsof er echt iets gereset is in mijn brein, en heb ook prachtige inzichten mogen krijgen....