Home
  • Pure Ibogaine
  • Ta Extractie
  • Rootbark

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Home Ceremonies Gastenboek Wie zijn wij Agenda Prijslijst Contact

Psilohuasca ceremonie

Wij zijn er in gespecialiseerd om je in een zodanige staat te brengen dat je zo goed mogelijk voorbereid je reis ingaat.


Je krijgt 5 gram gedroogde paddenstoelen (cubensis – Paddo) in combinatie met een MAO inhabiliter (Harmela zaden) aangeboden. De reis zal in een serene en donkere omgeving worden ondergaan waarbij de gehele ervaring het best tot zijn recht komt.


Onder het genot van meditatieve klanken zal de ervaring je wegdragen naar een ondoorgrondelijke diepte.


Wij, het team van Iboga-Farm, zullen er te allen tijde voor je zijn mocht je een herleiding nodig hebben. Wij zullen je tijdens je persoonlijk proces niet storen zodat je het maximale uit je ervaring kunt halen.


Omdat wij een zeer ruime ervaring hebben op het gebied van psychidelica, voelen wij haarfijn aan wat je nodig hebt. In welke fase je ook verkeerd.

We weten en begrijpen in welke staat je bent, dus mochten er vragen of suggesties opkomen tijdens je reis, helpen we je daar zo goed mogelijk in om deze uit te diepen mocht daar behoefte aan zijn.


Er is ook een aparte ruimte voor diegene die de stille ruimte willen verlaten. Daar kan er in een aangename sfeer gefilosofeerd worden of gewoon lekker weg te snoezelen op de muziek.


Kortom, de psilohuasca ceremonie is er volledig op ingericht om je ervaring tijdens de ceremonie zo volledig en comfortabel mogelijk te doen verlopen om vervolgens voldaan en tevreden de volgende dag nadat je weer volledig bent teruggekeerd, huiswaarts te gaan.


Zo kun je terugkijken op een unieke ervaring  hier bij ons op de Iboga-Farm waar wij garant staan voor mooie persoonlijke ceremonies.


Want wanneer je tevreden bent, dan pas is ons werk geklaard en zien wij je graag terug op een van onze andere ceremonies die wij met veel liefde en zorg organiseren


Door het ontdekken van je bewustzijn kunnen er zaken worden waargenomen zoals ze zijn, zonder dat het ego het kan vervormen. Je ziet de ware inner-werking van de geest en je zal versteld staan van de diepte die in je bewustzijn verborgen ligt.


Met deze nieuwe kennis en inzichten wordt het je een stuk duidelijker wat jouw verborgen beweegredenen zijn waar je voorheen geen kijk op had.


Het is in werkelijkheid een kijk in je eigen psychische opmaak waar je je nog lang over zult verbijsteren over hoe uniek en complex je in werkelijkheid bent. Met deze nieuwe inzichten herontdek je je ware ik en daarmee ook jouw volledige potentieel.

Psilohuasca de weg voorbij het ego


Hoe gaan we tijdens de ceremonie te werk

Het is van belang dat je volledig op je gemak bent en zo lekker ontspannen de (Magic Mushroom) ceremonie tegemoet gaat.

Psilohuasca voor verdieping van je bewustzijn

Informatie

Tarief

Psilohuasca Ceremonie

De cubensis [magic mushroom] gecombineerd met de zaden van de harmala [plant], vormen de basis van de psilohuasca. De harmala zaden fungeren als MAO remmer.


De psilohuasca zal gegeven worden in de ceremonie. De (Paddo) ceremonie wordt gegeven in kleine groepjes onder begeleiding van professionele ervaringsdeskundigen. Hierdoor staan wij garant voor een unieke en persoonlijke ervaring. Gezien het feit dat de `set & setting´ hierbij van groot belang is, bieden wij je dit aan in een veilige en rustige omgeving. In deze omgeving ben je voorzien van alle gemakken  en waar je bovendien volledig kunt ontspannen zodat je kunt genieten van een optimale beleving van het medicijn.

Psilohuasca kan je helpen met je bewustzijn


Psilohuasca (Paddo ceremonie) brengt een subtiele, maar geleidelijk sterker wordende verandering in het bewustzijn teweeg. Het pakt het ego gereguleerde controlesysteem aan. Hierdoor wordt er een bredere perceptie waargenomen van wat voorheen voor ons verborgen lag. Wat diep in ons onderbewustzijn verscholen lag, passeert nu ons bewustzijn in een heldere, ongecensureerde vorm.
meer info

Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

Agenda

Aanmelden

De Psilohuasca ceremonies starten op zaterdag om 18u en zijn tot zondagmiddag 12u.


Kijk hiernaast op de agenda voor de beschikbaarheid bij vragen neem contact met ons op


De Psilohuasca ceremonie wordt op onze eigen locatie gegeven.


Met een Psilohuasca ceremonie heeft u een volledige Paddo ervaring.

De prijs van een Psilohuasca ceremonie

is € 175,-De Psilohuasca ceremonie is inclusief:


MAO-remmer


Bij de Psilohuasca ceremonie voegen we een MAO-remmer toe. De reden hiervoor is dat met het toevoegen van een MAO-remmer je geen grote hoeveelheden paddo´s dient te eten.


Je beleeft wel de ware kracht van het volledige spectrum van de wijsheid van de paddo en daarbij is de toevoeging van een MAO-remmer de sleutel.


Ook de Harmine / Harmaline (de MAOi samenstelling) helpt aan de ervaring en maakt de reis helder en het geeft je de kracht en innerlijke rust om door te gaan met deze intense ervaring. Je beleeft de reis openlijker.


Ervaring


Omdat we zelf in de jaren veel over de paddo´s hebben geleerd. Met name uit de combinatie met de Harmine zaden. Dit is ook onze basis om deze Psilohuasca (Magic Mushroom) ceremonie te verzorgen.


We kunnen op deze manier onze kennis met andere mensen delen en je voorzien in de functie die de natuur, de bron van al het leven, heeft.


Op deze manier kunnen we onze weg naar de liefde terugvinden, dat is ons ware ´ik´ en de kracht van transformatie. Zo helpen we jou om deze wereld een betere plaats om in te leven te maken, zoals dit bedoeld is.

Geschiedenis


Graag geven we je informatie over de geschiedenis van het gebruik van ´paddenstoelen´. Want het is namelijk niet een tijdelijk verschijnsel of hype. Paddo´s zijn de oude spirituele bron, ook in Europa. Onze voorouders hebben de paddo´s gebruikt om spirituele redenen. Voor duizenden jaren werden paddo´s gebruikt voor spirituele ervaringen. De ban op paddo´s is gekomen door de kerk.


De oudste religieuze sekte blijkt te zijn opgericht om de paddenstoel, dit is terug te zien op de muurschilderij aan de rechterkant van de grotten van de Tassili Plateau in het noorden van Algerije gedateerd rond 5000 jaar v. Chr.


Wat kunnen wij van Iboga-Farm

voor jou betekenen?

Stop met roken


Ieder mens is anders. Maar Iboga heeft wereldwijd goede resultaten als het gaat om stoppen met roken. Iboga-Farm biedt u een ceremonie van 3 dagen (vaak succesvol).

Persoonlijke ontwikkeling


Op een (meestal) liefdevolle manier jezelf leren kennen met Iboga. Het helpt je inzicht te geven in jouw leven.

Verslaafd aan marihuana?


Niet alleen voor de doorsnee roker kan Iboga helpen, ook voor de blowers kan het een goede manier om deze verslaving achter zich te kunnen laten.

Leef jij in angst?


Iboga kan uitstekend helpen tegen angst. Het kan je helpen om deze te overwinnen om vervolgens weer in harmonie te kunnen leven.

Verbreek patronen


Roken is een mooi voorbeeld. Iboga kan je helpen realiseren dat het loslaten van zo'n verslaving makkelijk kan vanuit de eigen wilskracht.

Spirituele groei


Transformeer. Laat het hier en nu los en kom tot in een hoger bewustzijn. Vind innerlijke vrede. Aard lichaam en geest.

Boost & stimulans


Met gebruik van Kambo kunnen er positieve resultaten behaald worden bij het aanpakken van diverse zaken zoals; allergieën, maag.darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes etc.

Stress & depressie


Het komt steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel word. Iboga kan je helpen hiermee om te gaan.

ADD, ADHD & OCD


Iboga herstelt de balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iboga kan uitstekend helpen bij bovengenoemde facetten.

Verslavingen


Het is niet gek dat er tegenwoordig veel gezocht wordt naar alternatieven. De aarde voorziet ons van alle mogelijkheden en ingrediënten. Iboga heeft ook een sterke krachtige werking.

Retreat weekend

Als je vragen hebt over de combinaties en waarom ze aangeboden worden in een retreat kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat je een zo volledig mogelijk beeld hebt van wie wij zijn en wat wij doen en vooral waarom we het op deze unieke en volledig verzorgde manieren aan onze klanten presenteren.

Ons doel is om je als gast een zo doeltreffende ervaring te mogen geven in één van onze bijzondere ceremonies zowel los als gecombineerd in een retreat die met veel zorg en kennis zijn samengesteld voor de optimale beleving van wat moeder natuur ons te bieden heeft.


Wij zien je daarom ook graag terug op een van onze evenementen die gehouden worden op onze prachtige locatie.


Met hartelijke groet van de team Ibogafarm. Wij staan garant voor prachtige ceremonies en veel meer.

Retreat weekend bij Iboga-farm Retreat weekend bij Iboga-farm

BUFO ALVARIUS

ceremonie

Psilohuasca

PSILOHUASCA

ceremonie

Psilohuasca

AYAHUASCA

ceremonie

KAMBO

ceremonie

Kambo Retreat weekend bij Iboga-farm Wil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkheden Psilohuasca ceremonie Voor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons