Home
 • Pure Ibogaine
 • Ta Extractie
 • Rootbark

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Home Ceremonies Outreach Gastenboek Wie zijn wij Agenda Prijslijst Contact
150 ** 12,50 12,50 175 150** 12,50 12,50 175 350 65 180 12,50 12,50 150** 420 150** 12,50 12,50 175 590 20 65 180 150** 12,50 12,50 150 150** 12,50 12,50  765 20 65 180 175** 440 150 175** 325 765

Retreat weekend

Als je vragen hebt over de combinaties en waarom ze aangeboden worden in een retreat kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat je een zo volledig mogelijk beeld hebt van wie wij zijn en wat wij doen en vooral waarom we het op deze unieke en volledig verzorgde manieren aan onze klanten presenteren.

Ons doel is om je als gast een zo doeltreffende ervaring te mogen geven in één van onze bijzondere ceremonies zowel los als gecombineerd in een retreat die met veel zorg en kennis zijn samengesteld voor de optimale beleving van wat moeder natuur ons te bieden heeft.


Wij zien je daarom ook graag terug op een van onze evenementen die gehouden worden op onze prachtige locatie.


Met hartelijke groet van de team Iboga-Farm. Wij staan garant voor prachtige ceremonies en veel meer.

Retreat weekend bij Iboga-farm Retreat weekend bij Iboga-farm

BUFO ALVARIUS

ceremonie

Psilohuasca

PSILOHUASCA

ceremonie

Psilohuasca

AYAHUASCA

ceremonie

KAMBO

ceremonie

Kambo

Wat kunnen wij van Iboga-Farm

voor jou betekenen?

Stop met roken


Ieder mens is anders. Maar Iboga heeft wereldwijd goede resultaten als het gaat om stoppen met roken. Iboga-Farm biedt u een ceremonie van 3 dagen (vaak succesvol).

Persoonlijke ontwikkeling


Op een (meestal) liefdevolle manier jezelf leren kennen met Iboga. Het helpt je inzicht te geven in jouw leven.

Verslaafd aan marihuana?


Niet alleen voor de doorsnee roker kan Iboga helpen, ook voor de blowers kan het een goede manier om deze verslaving achter zich te kunnen laten.

Leef jij in angst?


Iboga kan uitstekend helpen tegen angst. Het kan je helpen om deze te overwinnen om vervolgens weer in harmonie te kunnen leven.

Verbreek patronen


Roken is een mooi voorbeeld. Iboga kan je helpen realiseren dat het loslaten van zo'n verslaving makkelijk kan vanuit de eigen wilskracht.

Spirituele groei


Transformeer. Laat het hier en nu los en kom tot in een hoger bewustzijn. Vind innerlijke vrede. Aard lichaam en geest.

Boost & stimulans


Met gebruik van Kambo kunnen er positieve resultaten behaald worden bij het aanpakken van diverse zaken zoals; allergieën, maag.darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes etc.

Stress & depressie


Het komt steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel word. Iboga kan je helpen hiermee om te gaan.

ADD, ADHD & OCD


Iboga herstelt de balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iboga kan uitstekend helpen bij bovengenoemde facetten.

Verslavingen


Het is niet gek dat er tegenwoordig veel gezocht wordt naar alternatieven. De aarde voorziet ons van alle mogelijkheden en ingrediënten. Iboga heeft ook een sterke krachtige werking.

Retreat weekend

Bij Iboga-Farm is het ook mogelijk om deel te nemen aan een retreat weekend. Een retreat weekend is een combi van verschillende ceremonies, zoals:In zo´n weekend is het ook mogelijk om een enkele sessie te volgen.


Wat is een retreat?

Een retreat is een gecombineerd weekend waar meerdere ceremonies worden gehouden om aan deel te nemen.


Omdat de samengestelde ceremonies die in een retreat bij elkaar aansluiten, bieden wij deze in een doorlopend weekend aan je aan.


In dit weekend kun je kiezen om deel te nemen aan het volledige pakket of aan enkel een onderdeel van het retreat. Bijvoorbeeld; je wilt graag een Kambo sessie komen doen in een retreat maar bent nog niet toe aan de andere aangeboden ceremonies. Het is dan gewoon mogelijk voor je om enkel de Kambo ceremonie te komen doen, dit tegen de reguliere prijs die ook per losse ceremonie gevraagd wordt.


Het mooie van zo'n retreat is dat je zelf kunt bepalen aan welk onderdeel of onderdelen je wilt mee doen. Het is helemaal aan jou.
Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

Agenda

Aanmelden

Voor boeking en informatie neem contact op met info@iboga-farm.nl Je ontvangt dan spoedig antwoord van onsmeer infoWil je een Afspraak doordeweeks? Vraag ons naar de mogelijkhedenRetreat weekend

Informatie

De Retreat weekenden starten op vrijdag om 10u en zijn tot zondagmiddag 12u.


Kijk hiernaast op de agenda voor de beschikbaarheid.


De Retreat weekenden worden op onze eigen locatie gegeven.


Ook zijn losse sessies tijdens dit weekend mogelijk.

Tarief (incl overnachtingen bij meerdaagse retreat)** Ayahuasca en Psilohuasca zijn in het retreat €150. Deze ceremonies zijn ook los te boeken en/of in combinatie met een andere ceremonie. De prijs van de ayahuasca en psilohuasca is dan €175